Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Jarun

Zvali policiju, ima i uhićenih! Jutros MASOVNA krađa registarskih oznaka kraj Save: Huligani skidali tablice studenata 'dotepenaca'

Objavljeno 25.06.2021.

Bez obzira što se po određenim kriterijima uvrštavamo u zemlje zapadnoga svijeta, u kojemu bi trebalo biti vrlo malo, ako ne i nimalo diskriminacije, očito je da je i danas to samo – utopija.

Riješi KVIZ i saznaj koliko ćeš ispita riješiti u ljetnom roku!

Objavljeno 02.06.2021.

Ljetni su rokovi na vratima, a tebi na pamet padaju samo izlasci, ljeto i druženje?

Zbog naglaska student doživio nasilje: 'Kada sam rekao da sam iz Splita, dobio sam šaku u glavu!'

Objavljeno 23.03.2021.

Objava studenta izazvala je brojne reakcije njegovih vršnjaka, koji su i sami iznijeli svoja iskustva kada je u pitanju ono što se u Zagrebu stalno događa, a o čemu se malo priča – nasilje među studentima.

Smeće u Zagrebu i dalje top vikend-problem: 19-godišnjak pisao Čistoći – može li se problem riješiti na ovaj način?

Objavljeno 01.03.2021.

Smeće koje ostaje nakon okupljanja stotina građana na zagrebačkom Jarunu i ispred Hrvatskog narodnog kazališta dovelo je do pokretanja nekoliko inicijativa.

Kako je smeće podijelilo mlade: Prljaju li Jarun studenti iz Zagreba ili 'dotepenci'?

Objavljeno 22.02.2021.

Posljednja tri vikenda mladi diljem Hrvatske željni druženja okupljaju se u velikom broju, a o neredu koji ostaje iza njih i dalje se vode rasprave.

'Hoćemo pohani sir u brzoj!' Transparent koji je obilježio party-vikend zabranila uprava doma FOTO

Objavljeno 08.02.2021.

Kafići i klubovi zatvoreni su početkom studenog prošle godine, okupljanja ljudi su ograničena, a vikend iza nas pokazao je da studentima nedostaje druženja, tulumarenja i općenito socijalnog kontakta.

Znate plivati i imate studentski ugovor? Odlično, jer možete postati spasilac na Jarunu i Bundeku

Objavljeno 03.05.2018.

Kupališna sezona uskoro stiže, a kada kupači dođu na popularna zagrebačka jezera i bazene, vole vidjeti da su tu i spasioci. Ljetni posao spasioca svake godine odrađuju uglavnom studenti pa su i ove godine traženi da budu 'na straži' dok se kupači bezbrižno kupaju.

Je li ovo najbizarniji studentski posao ikada? Ležiš na Jarunu i zarađuješ 50 kuna po satu

Objavljeno 13.04.2018.

Stiže sezona roštiljanja i druženja na najpoznatijem zagrebačkom jezeru Jarunu. A netko je voljan platiti dobru satnicu samo da sezonu otvori u jednoj od tih kućica.

Ususret Europskim sveučilišnim igrama posađeno 500 stabala

Objavljeno 17.03.2016.

Akcija sadnje stabala na RŠC Jarun pokrenuta je u sklopu organizacije Europskih sveučilišnih igara, kojima će ovog srpnja domaćini biti Zagreb i Rijeka.

Student brutalno pretučen na Jarunu: 'Da nije jače građe, završio bi kao Luka Ritz'

Objavljeno 07.04.2015.

U SUBOTU oko 1.30 sati ispred zagrebačkoga kluba Gallery na Jarunu došlo je do brutalnoga premlaćivanja 22-godišnjega studenta, koji je završio u kliničkoj bolnici 'Sveti Duh'.Prati nas na Instagramu!