Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Klikom po Savi

Objavljene fotografije s Radićevih dana: Izdvojili smo 10 najboljih!

Objavljeno 11.06.2019.

Radićeve dane, koji su se održali sredinom svibnja, obilježile su brojne aktivnosti, a sam dašak atmosfere objavljen je u ponedjeljak na Facebooku.

[FOTO] Najbolja dobrodošlica u dom: 40 zagrebačkih studenata pilo kavicu i sklapalo nova prijateljstva

Objavljeno 17.10.2017.

Ispijanje kave ili čaja uistinu zbližava ljude, a tko ne bi htio popiti kavicu uz zanimljivu ćakulicu? To uglavnom svi vole pa je zato ispijanje zajedničke kave i bio način da se studenti iz zagrebačkog doma na Savi bolje upoznaju te od stranaca postanu prijatelji.

Kliknite s nekim na Savi: Udomaćite se u domu i upoznajte svoje sustanare uz šalicu kave

Objavljeno 05.10.2017.

Svatko je stranac dok s njim ne sjednemo na kavu, a kad brucoši stignu u studentski dom gotovo svi su im stranci. Kako bi razbili strah od nepoznatog te se lakše upoznali s ostalim stanarima i stekli prijatelje, djevojka koja stoji iza projekta 'Klikom po Savi' za svoje sustanare organizira kavu sa strancem.

Snježna kopija poznate skuplture: Studenti pjesnika 'pretvorili' u snjegovića

Objavljeno 16.01.2017.

Zimske radosti su već postale dio tradicije u Studentskom domu 'Stjepan Radić' pa studenti svake godine pokažu koliko su maštoviti kada napada snijeg. Ovoga puta stanari doma su napravili svog 'Matoša na klupi' što je zabilježeno 'Klikom po Savi'.

Projekt koji će ovjekovječiti duh kultnog zagrebačkog doma: Klikom po Savi

Objavljeno 18.11.2016.

Streetstyle fotografije dio su svakog modnog i lifestyle magazina, a odnedavno postoji projekt koji će ležeran, razigran i uvijek mladenački duh Save i njenih stanara pokušati ovjekovječiti na isti način.Prati nas na Instagramu!