Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Koprivnica

Diplome za poslove budućnosti: Na Sveučilištu Sjever pokreće se nekoliko novih studija

Objavljeno 22.03.2018.

Dan otvorenih vrata na Sveučilištu Sjever – Sveučilišnom centru Varaždin privukao je brojne srednjoškolce, njihove roditelje i druge potencijalne buduće studente, koji su razgledali prostore i opremu, sudjelovali na radionicama, razgovarali s profesorima i studentima i iz prve ruke doznali kakav je studentski život na Sveučilištu Sjever.

[FOTO] Zida se i gradi: Počeli radovi na novoj menzi za studente Sveučilišta Sjever

Objavljeno 07.07.2017.

Gradonačelnik Mišel Jakšić zajedno sa zamjenicama Ksenijom Ostriž i Melitom Samoborec obišao je ove srijede, 5. srpnja, radove na izgradnji studentskog restorana i kafića u kompleksu Sveučilišta Sjever u Koprivnici.

U tijeku upisi na najmlađe javno sveučilište: Najpopularniji studiji novost u ovom dijelu Europe

Objavljeno 26.06.2017.

Ljetni upisni rok upravo je u tijeku za preddiplomske sveučilišne i stručne studije u Koprivnici i Varaždinu.

Dok si rekao KEKS: Studenti koncertima i partyjima unose novi život u ovaj podravski grad

Objavljeno 23.05.2017.

Kada u gradu punom studenata ne postoji sadržaj za tu populaciju tada ti mladi jedva čekaju da fakultet završi i da mogu što prije otići. Premda zabava nije sve u životu, ona je važna, a da je vrijeme da se Koprivnica 'probudi' misle i studenti iz cijele Hrvatske koji ovaj grad žele oživjeti.

Samo u ovom hrvatskom gradu pokreću se 4 nova diplomska studija

Objavljeno 02.03.2017.

U ponedjeljak, 27. veljače Koprivnicu je posjetio ministar državne imovine Goran Marić. Između ostalog, posjetio je i Sveučilište Sjever na prostoru kampusa bivše vojarne.

Studenti u Koprivnici konačno dobili novu menzu, ali i novi problem

Objavljeno 21.11.2016.

Na licima koprivničkih studenata može se zamijetiti olakšanje: napokon će super-markete i pekare zamijeniti 'hranom na žlicu' u novoj menzi. No, nažalost, organiziranjem subvencionirane prehrane njihovi problemi nisu do kraja riješeni.

Studenti Varaždina i Koprivnice nisu ravnopravni: Razlike prve upadaju u oči

Objavljeno 07.11.2016.

Neravnopravnost studenata koji dijele samo jedan zajednički nazivnik - onaj Sveučilišta Sjever - najočiglednija je na primjerima menze i studentskom smještaja koji su studentima ujedno i najvažniji...

Super-maturant iz Koprivnice: prvi na listi za upis na čak sedam fakulteta

Objavljeno 22.07.2016.

Mladi Koprivničanac, 18-godišnji Denis Pleše, sportaš koji je zadnjih godina u samom vrhu hrvatskog triatlona pa i šire, ni na što manje ne pristaje ni u obrazovanju – zbog odličnog srednjoškolskog uspjeha, discipline i truda, bio je prvi na listi za čak sedam fakulteta.

Pored najveće prehrambene kompanije u Hrvatskoj studenti ostaju gladni

Objavljeno 22.04.2016.

Zbog neispunjavanja kriterija MZOS-a restoran u sklopu Podravke ne može nuditi obroke studentima, iako dio njih to želi.Prati nas na Instagramu!