Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Marketing

Studenti OVIH smjerova seksualno najaktivniji tijekom studiranja: Teologija vrlo blizu vrha

Objavljeno 11.10.2021.

Najaktivniji promijene i do osam partnera tijekom studiranja.

Zarada i do 9000 kuna mjesečno: Sve više studenata posao traži u mrežnom marketingu

Objavljeno 08.07.2021.

'Hej bok, imaš li možda vremena za jedno pitanje? Hej, oprosti ako ti smetam, volio bih te samo nešto pitati ako mogu?...'

Novi korak u akademskoj karijeri: Miroslav Škoro postao docent na Sveučilištu Sjever

Objavljeno 26.01.2021.

Nakon posljednjih predsjedničkih izbora Miroslav Škoro odlučio je napraviti zaokret u svojoj karijeri. Iako ga većina Hrvata percipira kao pjevača, čini se da se sve konkretnije etablira u akademskoj zajednici.

Odmah nakon diplome 7000 kuna plaće?! Da, ova hrvatska firma obećava baš to!

Objavljeno 28.02.2020.

Kako bi mladima u Hrvatskoj omogućili kvalitetan profesionalni razvoj i pristojne uvjete za život, jedna digitalna agencija uvela je novitete u svom poslovanju.

Savladaj osnove digitalnog marketinga i osiguraj kvalitetan razvoj vlastite karijere

Objavljeno 26.09.2018.

Karijera u digitalnom marketingu postala je jedna od najpoželjnijih karijera današnjice. Ta laskava titula temeljena je na kroničnom nedostatku stručnog i kvalificiranog kadra koji tvrtkama i brandovima može pomoći brže i bolje odgovoriti na sve veće zahtjeve potrošača, tržišta i promjenjivog načina poslovanja.

Zanima vas marketing i digitalno oglašavanje? Osvojite ulaznice za DAMconf 2018 - događaj gdje marketing i tehnologija postaju jedno

Objavljeno 22.08.2018.

Želite saznati kako će izgledati digitalna budućnost? Zanima vas kako najnoviji trendovi i tehnologije mijenjaju digitalni marketing? Pitate se što publike smatraju najzanimljivijim? Ako kimate glavom dok ovo čitate, onda zabilježite 15. studenoga 2018., datum kada se održava DAMconf 2018!

'Osmijeh to go' na vratima kabineta: Profesor sa zagrebačke Ekonomije razveselio studente ovom porukom

Objavljeno 09.10.2017.

Atmosfera na fakultetima ponekad je napeta i nelagodna jer studenti moraju puno učiti što ih ponekad frustrira. No, da to ne mora biti samo tako, pokazao je profesor s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji ohrabruje studente da se češće smiju.

'Radili smo za tri kune po satu': Dečki s FER-a na čelu agencije koja zapošljava stotinu ljudi

Objavljeno 20.07.2017.

Zanimljive priče o uspješnim ljudima koji su svoj posao pokrenuli još na faksu uvijek svatko radi voli poslušati. Isto je i s pričom o dvojici mladića, tada studentima FER-a, koji su pokrenuli digitalnu agenciju Degordian, a mama im je govorila da trebaju 'pronaći pravi posao'.

Formalno obrazovanje sve manje važno: Za jedno od top zanimanja u Hrvatskoj još uvijek ne postoji studij

Objavljeno 14.07.2017.

Online kolegiji ili tečajevi sve češće se pokazuju kao dostojna alternativa formalnom obrazovanju. U slučaju ovog sve popularnijeg zanimanja, to je i jedini način s obzirom da sveučilišni studij još uvijek ne postoji.

Lidl Hrvatska predstavio program zapošljavanja mladih: plaća 8.000 kuna bruto

Objavljeno 14.07.2016.

Trgovački lanac Lidl Hrvatska pokreće program Start@Lidl koji nudi mogućnost zapošljavanja mladih i njihova razvoja za različite pozicije unutar tvrtke.Prati nas na Instagramu!