Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Mjesec

UŽAS! Studentica poželjela jednostavnu mini-tetovažu, završila u suzama: 'Izgleda kao nokat s nožnog palca'

Objavljeno 12.01.2022.

Osim biranja motiva za tetoviranja, bitno je dobro istražiti i radove majstora kojemu ćete povjeriti izradu ovog trajnog ukrasa na vašem tijelu.

Studenti obilježavaju EKO mjesec: Vozi bajk i pješači, recikliraj, zamijeni tu plastičnu bocu staklenom!

Objavljeno 11.08.2020.

Ova godina zasigurno će ostati zapamćena u povijesti. Pandemija koronavirusa koja se proširila diljem svijeta, učinila je da živimo život kakav smo do nedavno viđali samo u filmovima katastrofe i znanstvene fantastike.

U karanteni DO LIPNJA? Par stvari užasava studente ako ova situacija potraje: 'Bog nam pomogao na ljeto s rokovima...'

Objavljeno 31.03.2020.

Krajem veljače započelo je širenje koronavirusa u Hrvatskoj. Započelo je izdavanje preporuka o mjerama predostrožnosti i pojačanim higijenskim mjerama. Ubrzo je Nacionalni stožer civilne zaštite započeo s donošenjem odluka u svrhu prevencije širenja koronavirusa. U mjesec dana život građana se značajno promijenio, a među njima i studentske populacije.

Nova hit ponuda! Ovog ljeta možeš se zaposliti u Njemačkoj na čak 3 mjeseca i provjeriti je li život ‘vani’ za tebe

Objavljeno 03.01.2020.

Na Facebook stranici osječkog Student servisa osvanuo je zanimljivi oglas koji studentima nudi da se probno okušaju u sudbini velikog broja naših iseljenika - dok još studiraju.

Kasniš s hrpom knjiga? Sljedeći tjedan možeš ih vratiti u knjižnicu bez plaćanja zakasnine

Objavljeno 08.11.2019.

Nije za hvaliti se, ali dogodi se svima...zaboraviš na one 2-3 knjige koje je sad već mogao čitati netko drugi. I dani idu, idu, a zakasnina je sve veća i veća...

Velik korak za čovječanstvo: Studenti će pivo proizvoditi na Mjesecu

Objavljeno 08.02.2017.

Noću, kada svoj pogled usmjerimo prema nebu vidimo mjesec, ali neki studenti ondje vide idealnu priliku za vlastitu pivovaru.

U Mjesecu hrvatske knjige čitajte 'sto na sat'

Objavljeno 17.10.2016.

Sredinom listopada obilježava se početak Mjeseca hrvatske knjige koji traje do 15. studenoga. U ovoj manifestaciji uživat će svi ljubitelji knjiga, a ove godine tu je i geslo 'Čitam 100 na sat' koje bi trebalo više ljudi potaknuti da svaki slobodan trenutak uljepšaju knjigom.

30 milijuna kuna za studentski dom: za 18 mjeseci svi dubrovački studenti imat će smještaj

Objavljeno 07.04.2016.

18. sjednica Gradskoga vijeća održala se danas u Velikoj vijećnici, a ne dnevnom redu našlo se i pitanje izgradnje studentskog doma u Duborvniku.

Sretnih 100: ovo su dobitnici jedne od najizdašnijih domaćih stipendija

Objavljeno 21.01.2016.

Grad Zagreb danas je objavio prijedlog liste studentskih stipendija za akademsku godinu 2015./2016. i zasigurno razveselio one koji su se pronašli na popisu.

1 000 kn po mjesecu - objavljen Natječaj za dodjelu stipendija za akad. god. 2014./2015.

Objavljeno 12.03.2015.

Sveučilište u Zagrebu objavljuje Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Zagrebu za ak. god. 2014./2015.Prati nas na Instagramu!