Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Najbolji

10 korisnih savjeta onih koji znaju (starijih studenata) onima koji još ne znaju (brucošima)

Objavljeno 23.12.2021.

Učite iz grešaka drugih, da ne morate na svojoj koži!

Od nogometa do doktorata: Odustao od profesionalnog sporta i postao najbolji student u svome gradu

Objavljeno 30.11.2021.

Počašćen je što je baš on odabran za najboljeg, u konkurenciji od 800 studentica i studenata.

Zagrebački studenti o izlascima kad su se najbolje zabavili: 'Kad ne znaš s kim izlaziš, kamo idete ni gdje ćete završiti...'

Objavljeno 22.11.2021.

Studentski izlasci često su oni koji se prepričavaju godinama, a neki od njih pamte se i cijeli život. Zagrebački studenti podijelili su svoje mišljenje o tome kako izgleda najbolji izlazak.

Domaće sveučilište bira najbolji studentski brk – natjecati se mogu i djevojke

Objavljeno 22.11.2021.

Jedan od najpoznatijih međunarodnih projekata 'Movember' obilježava se i na Sveučilištu u Rijeci još od 2014. godine. Fotografije brkatih studenata su počele pristizati, a za najbolji brk mogu glasati svi.

[FOTO] Ocijenilo skoro 2 tisuće studenata: Najbolja majoneza u Hrvatskoj je...?

Objavljeno 19.11.2021.

Umaci koje najčešće koristimo u životu su kečap, majoneza, senf, tartar i hren. Svatko od nas ima najdraži brend najdražeg umaka. Evo što kažu naši studenti, čija je majoneza najbolja.

20 nevjerojatnih šalabahtera: Za prepisivanje koriste nokte, kosu, dekolte, cipele, satove...

Objavljeno 25.10.2021.

Iako to nije čestito ponašanje akademskih građanina, većina studenata ipak ponekad posegne za šalabahterima kako bi lakše položili neke ispite.

[FOTO] Urnebesni odgovori s mature! Ovo su TOP 'biseri' ovogodišnjih maturanata: 'Ne znam to', 'Dobro pitanje', 'previše seksualno'...

Objavljeno 15.07.2021.

Bez obzira koliko stresna situacija bila, neki se maturanti nisu mogli suzdržati pa su tijekom pisanja mature na papir prosipali 'biserje' u obliku urnebesnih odgovora.

[NORIJADA 2021] Jesu li ovo NAJBOLJE MASKE ovogodišnjih maturanata? Jedna gimnazija u samom je vrhu!

Objavljeno 25.05.2021.

U samoinicijativnom okupljanju dogovorenome na društvenim mrežama, maturanti su oko podneva počeli obilaziti grad Zagreb u svojevrsnoj norijadi u vlastitome aranžmanu. No, čini se da su i u drugim gradovima odlučili proslaviti kraj školovanja kreativnim maskama i kostimima.

Odabrani NAJBOLJI poslodavci u 2020. godini: Jeste li radili u nekoj od OVIH tvrtki?

Objavljeno 15.12.2020.

I ove godine, Centar za zapošljavanje MojPosao odabrao je najbolje poslodavce na osnovu istraživanja zadovoljstva zaposlenika.

Svi žele raditi kod njih! Ovo su NAJBOLJI poslodavci u Hrvatskoj: Firma za koju se traži ugovor više već 11 godina na prvom mjestu

Objavljeno 16.06.2020.

Istraživanje koje je tijekom 2019. i 2020. godine na gotovo 20 tisuća ispitanika proveo portal MojPosao i ove je godine pokazalo tko su najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj i zbog čega su upravo oni najatraktivniji među zaposlenicima. Sudeći po rezultatima, plaća nije najvažnija stavka.Prati nas na Instagramu!