Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Najbolji

Već godinama je top-poslodavac: Pitali smo studente kako je njima raditi u dm-u

Objavljeno 02.12.2016.

Svi oni koji barem povremeno svraćaju u dm mogu zamijetiti da se ova drogerija puno razlikuje od drugih, sličnih trgovina. Ono što se zamjećuje odmah s vrata jest ljubazno osoblje koje je uvijek na usluzi, a kvaliteta proizvoda je neupitna.

2,2 milijuna kombinacija za putovanje: Vollo je najbolji hrvatski startup u ranoj fazi razvoja

Objavljeno 15.11.2016.

Provedba predakceleracijskog programa StartUp Factory Zagreb u punom je jeku.

Najuspješniji mladi poljoprivrednik: Ključ uspjeha je u radu

Objavljeno 10.02.2016.

Dvadesettrogodišnjak iz mjesta pokraj Siska proglašen je najboljim mladih hrvatskim poljoprivrednikom, što je proizvodima njegova OPG-a otvorilo vrata velikog trgovačkog lanca.

10 najboljih gradova za studente u 2016. godini

Objavljeno 20.01.2016.

U današnje vrijeme lako je pronaći stipendiju za razmjenu studenata ili za diplomski ili poslijediplomski studij bilo gdje na svijetu, ali samo je deset najpoželjnijih gradova za studente!

Božićno upucavanje: uleti koji će upaliti samo u ovo doba godine

Objavljeno 14.12.2015.

Jer znamo da već neko vrijeme bacaš oko na kolegu/icu s jutarnjeg predavanja utorkom, a nikako da se odvažiš prići mu/joj. Ima li bolje prilike od Božića i božićnih tuluma?

Majstori zanata: Tajne navike najuspješnijih studenata

Objavljeno 13.11.2015.

Do odličnih ocjena dolazi se napornim radom, osim ako nisi rođeni genijalac kojemu je formalno obrazovanje oduvijek bilo dosadno i nezahtijevno. Kolegiji mogu biti teški, dosadni i komplicirani, a isto vrijedi i za profesore.

I ljeti se zarađuje džeparac: najpopularniji poslovi za studente koji žele raditi

Objavljeno 21.07.2015.

Nije nikakva tajna niti izuzetak da studenti uz studij i rade. Vremena su teška, iz recesije se izlazi puževim korakom, a uz sve siromašnije porezne obveznike (naše roditelje), jedini način da plaćamo troškove studentskog života je da sami zaradimo svoj džeparac.

Studenti medicine pohađali nastavu iz neurokirurgije u vodećim američkim klinikama

Objavljeno 28.04.2015.

Oduševljeni smo predavanjima, gostoprimstvom naših domaćina, radom američkih klinika, vrhunskim liječnicima koji nisu štedjeli vrijeme da bi nam pokazali svoje znanje i umijeće. To su, najsažetije, dojmovi studenata pete godine osječkog Medicinskog fakulteta, nakon povratka iz američkog grada Memphisa, gdje su pohađali nastavu iz neurokirurgije u vodećim američkim klinikama i institutima.

Navike najuspješnijih studenata – primijenite ih

Objavljeno 17.03.2015.

Što je to što izdvaja najbolje studente od prosjeka? Radi li se o apsolutnoj posvećenosti studiju, natprosječnoj inteligenciji, snalažljivosti ili "višku" sreće? Ili su možda navike te koje ih lansiraju među top studente zbog kojih čak i najteži studiji izgledaju lako i primamljivo. Ispod ležernosti krije se nekoliko navika od kritične važnosti...

Smijeh do suza: Najpopularniji filmovi o studentima

Objavljeno 17.12.2014.

Filmove koji se temelje na studentskom životu je uvijek zanimljivo gledati. Osim što nas mogu zabaviti i nasmijati, vraćaju nas u situacije u kojima smo se i mi ponekad našli: prekid, ludo pijanstvo ili tulum.Prati nas na Instagramu!