Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Najbolji

Odabrani najbolji poslodavci u Hrvatskoj – evo tko ima najbolje radne uvjete!

Objavljeno 08.12.2014.

Na svečanoj dodjeli nagrada 'Najbolji Poslodavac' dodijeljena su priznanja tvrtkama temeljem rezultata istraživanja koje je portal MojPosao proveo na gotovo 3.000 zaposlenika.

Za ljubitelje hamburgera: gdje možete najbolje jesti u Zagrebu?

Objavljeno 02.12.2014.

Ne biste vjerovali, ali najfinije hamburgere nećete naći samo na okretištu Savski most (jer je tamo svaki hamburger najbolji u gradu). Donosimo vam nekoliko lokacija gdje ćete se moći ugušiti u svom najdražem fast foodu - hamburgeru.

Top 5: gradovi u kojima studenti najbolje žive!

Objavljeno 28.11.2014.

QS Best Student Cities donosi listu najpopularnijih studentskih gradova u 2015. godini. Pogledajte koji se grad našao u prvih 5 najpoželjnijih destinacija za studiranje.

Splićanin je najbolji student na Oxfordu: 'Daleko je još dan kad ću se vratiti u Hrvatsku'

Objavljeno 28.07.2014.

Na Oxfordu studira oko 22 tisuće najboljih studenata koji prođu sito i rešeto prije nego dobiju njihov indeks. Među njima su studenti više od 140 nacionalnosti, deset je Hrvata, a Jure Jerić iz Splita je među najboljima od najboljih.

Menadžerirajte ovo: posao o kojem možete samo sanjati!

Objavljeno 30.05.2014.

Uprava No Man’s Land Fort traži menadžera koji će svoj kruh sa sedam kora mukotrpno zarađivati tako što će - jedriti, pecati i da...otvarati gostima boce šampanjca sabljom!Prati nas na Instagramu!