Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Novinarstvo

[FOTO] Gužva za upis godine ispred zagrebačkog fakulteta: Studenti stigli pred referadu 2 sata prije otvaranja

Objavljeno 13.09.2021.

Na jednom velikom zagrebaškom fakultetu i dalje traže fizičko prisustvo studenata za upise u više godine, stoga se danas i prije 8 sati ujutro pred njihovim vratima stvorila gužva iako referada otvara vrata tek nakon 10 ujutro.

Diplomirala novinarstvo zahvaljujući očima svoje majke: Slijepoj studentici mama čitala knjige za ispite i učila s njom

Objavljeno 15.07.2021.

Osim što na Kosovu ionako vlada veliki postotak nezaposlenih ljudi, ljudima s invaliditetom dodatno je otežano uspjeti na tržištu rada, bez obzira na postojeće zakone.

FPZG izdao priopćenje: 'Prilično smo iznenađeni plasiranjem netočnih i neprovjerenih informacija o 'ukidanju' kolegija'

Objavljeno 11.07.2019.

Ovih dana u javnosti se digla prašina kada je Fakultet političkih znanosti najavio ponovno 'ukidanje' kolegija Istraživačkog novinarstva. Kolegij, koji se inače izvodio na trećoj godini Novinarstva, neće se izvoditi u akademskoj godini 2019./2020., a dekan FPZG-a Zoran Kurelić u priopćenju za medije objasnio je i zašto.

Pisanjem, izvještavanjem i snimanjem do zvijezda: Postani suradnik na portalu MojFaks!

Objavljeno 18.08.2015.

Studentski život najljepši je, najluđi, najintenzivniji, ali i najnaporniji – svaki student i studentica na grani to znaju. Možeš li to iskustvo pretočiti u riječi?

Faksevi s najgorom reputacijom

Objavljeno 01.12.2010.

Nisi upisao Harvard pa si završio na Učiteljskoj akademiji. A što sad... Bit će bolje. Neki fakulteti imaju toliko loš glas da je bolje da kažeš kako pečeš kuruzu na okretištu u Borongaju.Prati nas na Instagramu!