Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Opatija

Top 7 studentskih božićnih poslova: Rad na adventskim kućicama, prodaja drvaca, maskota festivala...

Objavljeno 24.11.2021.

Osim što na radijskim postajama već naveliko sviraju božićne pjesme, a izloge supermarketa krase božićne dekoracije, sve je više i božićnih studentskih poslova u ponudi.

Studirati u manjem gradu - DA ILI NE? Evo što kažu studenti koji diplomu 'ganjaju' u Krapini, Čakovcu, Šibeniku...

Objavljeno 08.11.2019.

I vrapci na grani već znaju da je studirati u većem gradu jednostavno 'must', a i po pričama ostalih prijatelja već i predobro znate kakav se studentski život vodi u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Zadru. No, jeste li se ikada zapitali kako je studirati u manjim hrvatskim gradovima?

Veliki interes za upis: Studenti iz Opatije i Zaboka postaju mlade nade hrvatskog turizma

Objavljeno 13.07.2017.

Značajan interes kod studenata i ove godine će pobuditi Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. A ista situacija je i u Zagorju gdje studenti se studenti upisuju na Studijski centar u Zaboku.

Ako studiraš na ovim fakultetima velike su šanse da si psihopat (ili sjediš među njima)

Objavljeno 04.05.2017.

Šefovi velikih korporacija u popularnoj kulturi već se stereotipno prikazuju kao psihopati, no najnovije istraživanje pokazuje da ovaj stereotip možda nije daleko od istine.

Valentinovo se bliži: koji su hrvatski gradovi najromantičniji?

Objavljeno 28.01.2015.

Među najromantičnijim gradovima svijeta našlo se i nekoliko domaćih odredišta tako da nećete nužno bankrotirati ako odlučite razveseliti bolju polovicu romantičnim izletom...Prati nas na Instagramu!