Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Pariz

Mladi koji studiraju i rade u Francuskoj oštro kritizirali seriju 'Emily u Parizu': 'Jedno su ipak pogodili…'

Objavljeno 10.01.2022.

Popularna serija 'Emily in Paris' na popularnom streaming servisu Netflix trenutno zauzima četvrto mjesto po gledanosti u Hrvatskoj.

Prva u povijesti fakulteta dobila punu stipendiju: Živjela skromno sa samohranom majkom, a sad studira na prestižnom sveučilištu

Objavljeno 24.03.2021.

Teodora Stojilković je skromna djevojka iz malenog mjesta u Srbiji koja studira Međunarodne odnose sa specijalizacijom u transatlantskim odnosima na francuskom Institut d'études politiques de Paris (SciencesPo) u Parizu.

Pariz svrgnut s trona: Najbolji grad za studente više nije u Europi

Objavljeno 21.02.2017.

Lista koju sastavlja i objavljuje kompanija QS Quacquarelli Symonds rezultat je analize 100 urbanih studentskih destinacija diljem svijeta.

Pariz - romantični grad koji je 'uvijek dobra ideja'

Objavljeno 23.02.2016.

Uvjerena sam kako je ovaj grad na svačijem popisu gradova koje želi vidjeti barem jednom u životu. Iako je svijet još uvijek potresen događajima koji su zadesili Pariz tijekom ove i prošle godine, neka vas oni ne obeshrabre u želji za novom avanturom!

Studentica o terorističkim napadima u Parizu: 'Oprostite nam što su sada došli po vas'

Objavljeno 17.11.2015.

Facebook objava studentice Roue Naboulsi sa Sveučilišta u Sussexu podijeljena je više od osam tisuća puta, a u međuvremenu je uklonjena s te društvene mreže. Još uvijek je dostupna na njenom blogu, ali i brojnim drugim portalima koji su je odlučili prenijeti.

Gradovi s najviše mogućnosti – ovdje se možete najbrže zaposliti!

Objavljeno 03.03.2015.

Ovisno o području rada, kvaliteti života, plaćama i standardu, PricewaterhouseCoopers je izradio listu najpoželjnijih gradova.Prati nas na Instagramu!