Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Rimac Automobili

Sistem-inženjer iz Rimac automobila otkriva: 'Dvaput su me odbili prije nego štio su me zaposlili...

Objavljeno jučer

U današnje se vrijeme vrlo rijetko čuje da je netko zaljubljen u svoj posao i da ga radi s velikom strašću. Ivan nam je otkrio kako su izgledali njegovi studentski dani u Rimac automobilima, a dao je i korisne savjete svima koji bi se željeli zaposliti u ovoj kompaniji.

U suradnji s Rimcem: Na osječkom fakultetu pokrenut studij o automobilskoj industriji

Objavljeno 28.12.2018.

Vjerojatno ne postoji osoba u Hrvatskoj koja ne zna Matu Rimca i njegovu tvrtku Rimac Automobili koja iz godine u godinu posluje sve bolje. Studijski program od četiri semestra o automobilskoj industriji, u suradnji sa spomenutom tvrtkom, pokrenut je na osječkom FERIT-u jer to je ono što je potrebno tržištu rada.

Prilika za perspektivne studente: Studenti ovog splitskog fakulteta praksu će obavljati kod Rimca

Objavljeno 23.07.2018.

Split je postao bogatiji za još jednu tehnološku tvrtku jer je u grad pod Marjanom svoje nove urede smjestio Mate Rimac. No, to nije jedina novost jer će sada kod Rimca praksu moći obavljati studenti splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje.

Otkrijte kako se radi kod omiljenog poslodavca: Studenti iz Zagreba vode te u tvornicu Rimac automobila

Objavljeno 17.07.2017.

Rimac automobili na čelu s Matom Rimcem unatrag nekoliko godina rapidno šire svoj posao i intrigiraju javnost. Osim što je Rimac jedan od traženijih i omiljenijih poslodavaca među mladima svih branši, a osobito tehničkih, ova tvrtka otvorila je vrata svoje tvornice za sve zainteresirane.

Ove su domaće tvrtke prijatelji studenata: Provjerite tko je u svoj Zlatni indeks upisao najbolje ocjene

Objavljeno 23.03.2017.

Svaki student sanja o tome da će stručnu praksu ili prve poslovne korake moći odraditi u renomiranoj kompaniji unutar koje će njegov trud i rad biti zamijećeni i cijenjeni. Svake godine biraju se poduzeća u Hrvatskoj koja vam nude upravo to - praksu, posao ili stipendije osmišljene na studentima prijateljski način.

On je uspio i radi kod najpoželjnijeg domaćeg poslodavca: Kako dobiti posao kod Rimca?

Objavljeno 08.11.2016.

Bivši student osječkog Elektrotehničkog fakulteta, sada magistar inženjer elektrotehnike, Matija Barišin, odrađuje pripravnički u tvrtki u koju žele dospjeti brojni mladi.

Za ove riječke studente 'otimaju' se BMW i Rimac Automobili: Riteh Racing Team

Objavljeno 17.05.2016.

U radionici studenata strojarstva s riječkog Tehničkog fakulteta već nekoliko godina zaredom događa se nešto nevjerojatno: zajedničkim trudom i radom, vođeni vizijom prof.dr.sc. Sanjina Brauta, stvaraju bolide koji ostvaruju zapažene rezultate na najprestižnijim automoto natjecanjima.

Rimac odgovorio profesorima 'hejterima': 'Svo znanje nalazi se na internetu – to je dobra alternativa isfrustriranim profesorima'

Objavljeno 13.07.2015.

Od prvih mjesta na državnim natjecanjima preko dva međunarodna patenta koja je upisao s 18 godina te obaranja 5 svjetskih FIA i Guinnessovih rekorda koja i danas drži i na kraju stvaranja automobila svojim rukama, ne možemo reći da zvuči kao da se radi o lošem učeniku i jednom od najgorih tehničara u povijesti škole, zar ne?Prati nas na Instagramu!