Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Sava

Kako izgleda tjedan dana u životu hrvatskog studenta? Vikend počinje u srijedu, a ponedjeljkom mjeriš koliki je promjer glave

Objavljeno 10.02.2021.

Nekadašnji student popularnog doma Stjepan Radić, podijelio je svoje sjećanje na najbolje dane u životu – one provedene na 'Savi'. Kako je to izgledalo u periodu od 2002. do 2010., provjerite u tekstu.

Partijanje studenata i dalje top tema: Okupilo se gotovo tisuću mladih, ali kršenja mjera nije bilo?

Objavljeno 08.02.2021.

Kako je bilo moguće čuti prilikom obraćanja članova Stožera, tijekom vikenda policija je izašla na teren i nije utvrdila kršenje mjera ni prekršajna ili kaznena djela. Nakon upozorenja policije, kažu, studenti okupljeni na Savi počeli su se razilaziti.

Zarađivao odličan džeparac, ali nije pao u zamku: 'Vidio sam pametne i pristojne studente koji propadnu, omamljeni zaradom...'

Objavljeno 29.01.2021.

Život u studentskom domu Stjepan Radić – ostavi uspomena za tri života.

Tijekom najgore zime u hrvatskoj povijesti student uskočio u zaleđenu Savu i kupao se 15 minuta

Objavljeno 22.01.2021.

Ni jedna zima nije bila toliko ekstremna kao ona na početku 1929. godine. Temperature zraka diljem hrvatske obale spuštale su se do -10 °C, unutrašnjost je bila i 10 stupnjeva hladnija.

TOP iritantni zvukovi u domovima koji vas izluđuju: 800 studenata otkrilo zbog čega ne mogu spavati – nećete vjerovati što je broj 1

Objavljeno 21.01.2021.

Lupanje, puhanje, škripanje, neartikulirani zvukovi – samo su dio "auditornih čari" života u studentskom domu. Kao i u svakome domu, uostalom.

Teams, Zoom i Skype 'sisaju' život iz tebe? Uz ovih 5 savjeta predahni od tehnologije

Objavljeno 07.01.2021.

Svi znamo da su tehnologija i Internet nevjerojatni, no što se događa kad se zbog njihova korištenja počneš osjećati iscrpljeno?

Ove godine slavna Corsa Xmass 'jaše' još jače: Najpoznatiji božićni automobil sa Save kitili studenti iz svih dijelova Hrvatske VIDEO

Objavljeno 04.12.2020.

Ekipa iz doma na 'Savi' i ove godine aktivno radi na pravom adventskom ugođaju – kako u prostorijama doma, tako i izvan njega.

Zavirite u ČAROBNU sobu studentica sa Save: Napravile božićni ugođaj koji mami uzdahe (i na koji smo malo ljubomorni) FOTO

Objavljeno 03.12.2020.

Iako zvaničnog Adventa i kućica u centru Zagreba nema, ipak je u studentskim sobama započelo blagdansko raspoloženje i ukrašavanje.

'Izvanredno' stanje na Savi! Studenti ispred paviljona započeli snježni rat grudama: 'Ima onako 50 ljudi...' VIDEO

Objavljeno 02.12.2020.

Ovogodišnji Advent neće se održati, što će zasigurno utjecati na cjelokupnu blagdansku atmosferu, no čini se da studenti pronalaze načine za radost i druženje.