Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Sisak

Financijske potpore za studente iz pogođenih područja: SZZG daje 500 tisuća, a Sveučilište milijun kuna!

Objavljeno 22.01.2021.

Kako bi se pomoglo studentima iz područja pogođenih potresom u Sisačko-moslavačkoj županiji, organiziraju se različite akcije i pružaju potpore.

Dobra vijest za studente iz ove 3 županije: 2 zagrebačka fakulteta ukinula plaćanje školarine za iduću godinu

Objavljeno 19.01.2021.

Nakon razornih potresa 28. i 29. prosinca na području Petrinje, prouzrokvana šteta nastoji se umanjiti na sve moguće načine.

I sama bez krova nad glavom, ostavlja dušu u Sisku: Barbara s Ekonomije od jutra do sutra pomaže žrtvama potresa... Ovo je njena priča

Objavljeno 05.01.2021.

Početak prošlog tjedna u Hrvatskoj obilježili su snažni potresi na području Banovine, zbog kojih je ondje proglašeno i stanje katastrofe. Unatoč teškom stanju i još uvijek prisutnoj pandemiji, u pogođena mjesta pohrlile su tisuće volontera, među kojima je i studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Službeno je: Od srijede se UKIDAJU PROPUSNICE!

Objavljeno 29.12.2020.

U posljednjem paketu mjera ponovno su uvedene propusnice koje su od 23. prosinca do 8. siječnja bile potrebne za napuštanje jedne županije s ciljem odlaska u drugu. Nakon današnjeg potresa, propusnice se ukidaju.

Nikad kraja OVOJ godini? Snažan potres osjetio se diljem Hrvatske: 'Mislim da ovo ima veze sa zatvaranjem birtija'

Objavljeno 28.12.2020.

Snažan potres jutros je pogodio Petrinju i okolicu Siska.

Nikakvi natječaji, dovoljan upis: Na ovom hrvatskom fakultetu SVAKI student prima stipendiju

Objavljeno 02.10.2019.

Na Metalurškom fakultetu u Sisku početak akademske godine svi su jedva dočekali. Naime, uspostavljen je novi preddiplomski sveučilišni studij, a odlučeno je i da se svaki student stipendira s po 700 kuna mjesečno.

Prvi takav u Hrvatskoj: Fakultet u Sisku od jeseni kreće s novim sveučilišnim studijem

Objavljeno 12.04.2018.

Kako bi se zadovoljile potrebe gospodarstva, od sljedeće akademske godine Metalurški fakultet u Sisku kreće s novim studijem. Uz preddiplomski i diplomski studij, predviđena je i mogućnost izvanrednog studiranja.Prati nas na Instagramu!