Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Strojarski fakultet

Od veljače neće imati gdje studirati? Sveučilištu u Slavonskom Brodu prijeti deložacija

Objavljeno 14.01.2022.

Posljednjih 40-ak godina, Sveučilište, a prije toga Veleučililište u Slavonskom Brodu, besplatno koristi zgrade Grada. Ako na Sveučilištu ne pristanu na plaćanje zakupnine, prijeti im deložacija početkom veljače.

Dok čekaju odgovor Ministarstva i dalje moraju jesti ovo: Kada će studenti iz Slavonskog Broda napokon ručati u 'normalnoj' menzi?

Objavljeno 20.04.2018.

O sirovim ćevapima i hrani kojoj je davno istekao rok trajanja iz menze u Slavonskom Brodu pisali smo još prošlog mjeseca. Nažalost, problem tamošnjih studenata još uvijek nije riješen - i dalje jedu loše termički obrađenu hranu u jedinoj menzi u ovom slavonskome gradu.

Premijer pozvao Nedžada Ribića da odustane od ispisa s fakulteta

Objavljeno 18.09.2015.

U svoje ime, kao nekadašnji student, ali i kao premijer Tuzlanskog kantona Bego Gutić je danas na sastanku pozvao Nedžada Ribića da odustane od namjere ispisa sa Strojarskog fakulteta Sveučilišta u Tuzli.

Upoznajte Nedžada: studenta strojarstva koji je prvi rekao DOSTA

Objavljeno 15.09.2015.

Malo je reći da je Nedžadovo pismo, poslano na redakcijski mail Kameleona, zapalilo čitavu regiju. Vijest o ovom studentu koji je, samo ispit do kraja, odustao od fakulteta prodrmala je temelje visokog obrazovanja – kako u BiH, tako i kod nas...

U pismu otkrio zašto: Napustio Strojarstvo ispit pred diplomiranje

Objavljeno 11.09.2015.

Na redakcijski mail Kameleona stigao je dopis studenta Strojarskog fakulteta Sveučilišta u Tuzli, koji je napustio fakultet jedan ispit pred samo diplomiranje.

Na sajmu uz automobil prodaje i diplomu

Objavljeno 26.01.2015.

Imotski, Dubrovnik, Zagreb, Pula, Osijek, Zadar i Šibenik samo su neki od gradova iz kojih su i ove nedjelje na Dračevac pristigli deseci automobila u potrazi za novim vlasnicima. A od vozila raznih vrsta i kategorija, živopisniji i raznolikiji su tek ljudi koji ih okružuju.Prati nas na Instagramu!