Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Sveučilište u RIjeci

Grade se tri studentska paviljona u Rijeci: Useljenje planirano za srpanj

Objavljeno 08.01.2016.

Sva tri buduća studentska paviljona u Sveučilišnom kampusu dostigla su svoju konačnu visinu, a s radovima, kaže inženjer gradilišta Mile Šuker, najdalje se odmaklo na paviljonu 1 koji je već počeo poprimati konačni izgled.

Dekan Šustić poručuje: Studenti nemaju razloga za strah, njihove diplome jednako vrijede i u EU-u

Objavljeno 17.02.2015.

'Ovaj je Fakultet više nego potreban. Samo u Sloveniji studira stotinjak naših ljudi upravo zato što nismo do sada imali takav program. Jednako tako studenti idu u Sloveniju kako bi doktorirali sestrinstvo.'

Novi studijski programi na Sveučilištu u Rijeci

Objavljeno 12.02.2015.

Preddiplomski sveučilišni studijski program Marketing u turizmu Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te poslijediplomski studiji Medicinskog fakulteta Endokrinologija i dijabetologija, Gastroenterologija, Kardiologija te Opća interna medicina i Internistička onkologija – novi su programi Sveučilišta u Rijeci.

Na riječkom kampusu 'opsadno stanje': zbog orkanskog vjetra danas nema nastave

Objavljeno 06.02.2015.

Zbog vremenskim neprilika koje od jučer navečer prijete pojedinim dijelovima Hrvatske, uvode se posebne mjere zaštite, ali i obustavlja nastava, savjetuje vozačima da ne kreću na put prema Rijeci i priobalju…

Sele li riječki studenti u lovransku vilu Toplice?

Objavljeno 18.12.2014.

Nakon što je Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) uz suglasnost Vlade donio odluku o darovanju nebodera HŽ Infrastrukture u Prvomajskoj ulici Sveučilištu u Rijeci, koje će bivše željezničko prenoćište pretvoriti u objekt studentskog smještaja, ta je visokoškolska ustanova bacila oko na još jedan objekt HŽ Infrastrukture - lovransku vilu Toplice.

Studenti u Rijeci dobili laboratorij za razvoj mobilnih aplikacija

Objavljeno 16.12.2014.

Studenti Sveučilišta u Rijeci dobili su mogućnost dodatne edukacije, istraživanja i razvoja novih programskih rješenja uz podršku najnovijih informacijskih tehnologija, a riječ je o Laboratoriju za razvoj mobilnih aplikacija koji je otvoren u zgradi Sveučilišnih odjela te na Tehničkom fakultetu.Prati nas na Instagramu!