Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Toni

'Od 87 upisanih ostalo nas je 17, ali nitko neće završiti u roku': Očajni student postao opsjednut strogom profesoricom

Objavljeno 18.02.2021.

Ovom je studentu fakultet postao najveća frustracija u životu. Nakon četiri godine studija na Geografskom fakultetu u Beogradu, počeo je sumnjati da će uopće diplomirati.

Sjećate li se ovih stabala? Evo kako su Sveučilišna aleja i pothodnik 'ubili' dva ljepotana kraj Filozofskog fakulteta FOTO

Objavljeno 14.05.2020.

Filozofski fakultet je najstariji i najveći zagrebački fakultet koji s obližnjim fakultetima obilježava Sveučilišnu aleju – prometnicu novijeg datuma.

Bolje od rakije to go! Taman za zimu – stiže čaj s okusom džin-tonika

Objavljeno 04.11.2019.

Nakon rakije 2 go u praktičnoj vrećici dolazi još nešto što nas može ugrijati – gdje god bili.

Veliki vodič za korištenje domske PRAONICE: Savjeti, tajne, trikovi, upozorenja...FOTO

Objavljeno 16.10.2019.

Ema, studentica animalnih znanosti i zaposlenica praonice u sklopu zagrebačkog studentskog doma Cvjetno naselje zna sve tajne uspješnog pranja veša. Ugostila nas je ovog kišnog prijepodneva i za sve studente pojasnila proces pranja odjeće koji je, kako sama kaže, ustvari jako jednostavan.

Buduće radno mjesto studenata programiranja: Grade e-inkubator da se što više mladih vrati kući nakon diplome

Objavljeno 20.02.2018.

'Kad već neki odu na fakultet u Varaždin, postanu programeri, želja nam je da te mlade obrazovane ljude vratimo nazad u Pleternicu, da im damo da kroz projekt e-inkubator nađu svoj poslovni prostor, da im pomognemo s umrežavanjem s drugim IT firmama na nacionalnom i svjetskom tržištu...'

Odlična odluka hrvatskog gradića: Povećavaju broj stipendista jer su svi uspješno 'očistili' godinu

Objavljeno 17.10.2017.

Svi prošlogodišnji stipendisti Grada Pleternice uspješno su izvršili obveze iz prošle akademske godine stoga je gradonačelnica Antonija Jozić odlučila povećati broj stipendija.

Mladi FSB-ovac koji je na promociju došao u Mustangu ponovo plijeni pozornost: 'Da je magistar biti lako...'

Objavljeno 28.08.2017.

Mladi Zadranin široj je javnosti postao poznat nakon što je, prije dvije godine, na svoju promociju stigao u žutom Mustangu u pratnji atraktivnih ljepotica i održao govor koji je cijelom filmskom scenariju 'legao' kao točka na i.

[FOTO] Otkriveno tko je mladi vatrogasac s povezom na oku: 19-godišnji student branio Split od vatre

Objavljeno 21.07.2017.

Požar kakav se ne pamti i koji je poharao okolicu i predgrađe Splita iznjedrio je i brojne junake. Uglavnom anonimne, samozatajne i skromne junake. Sve one koji su se, svatko na svoj način, ovaj ili onaj, upustili u bitku s plamenom i svim drugim opasnostima koje je taj munjeviti rat donio.

Otkriva zamke kredita: Toni Milun drži besplatne radionice financijske pismenosti

Objavljeno 06.04.2017.

Omiljeni profesor matematike Toni Milun opismenjuje ljude kada je riječ o financijama, a tko posjeti njegove trosatne radionice naučit će sve o 'kešu', leasingu i kreditu.

Duh Zagore u Zagrebu: Vrijedni studenti peku kruh po tradiciji didova i baka

Objavljeno 06.03.2017.

Usprkos mračnoj statistici koja svjedoči o velikom broju mladih koji 'trbuhom za kruhom' odlaze u inozemstvo, dvojica studenata s juga odlučila su svoj kruh ispeći i zaraditi upravo u Zagrebu i to po tradicijskoj recepturi djedova i baka koju se isplati sačuvati i spasiti od zaborava.