Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom alkohol

Pandemija ostavila traga na mladima: Sve ih više sreću traži u kanabisu i alkoholu

Objavljeno 14.09.2021.

Pandemija je ostavila traga na mentalnom zdravlju nacije. Sve je više ljudi koje muči depresija, mnogi se prepuštaju ovisnostima – posebno o alkoholu.

Učiš strani jezik? Alkohol može pomoći da ga progovoriš bolje

Objavljeno 06.08.2021.

Nikako da progovoriš taj japanski? Čaša piva mogla bi pomoći!

22-godišnjem vozaču prijeti kazna od 87 tisuća kuna – evo što je sve skrivio i koliko puta

Objavljeno 08.07.2021.

Stupci crne kronike pune se svakodnevno. Iako pozivanjem na odgovornost uglavnom ne možemo vozače prisiliti na opreznu vožnju, zakoni su tu da sankcioniraju sve koji ih prekrše. Posebice ako se prekršaji ponavljaju.

Mladi Hrvatskoj u vrhu EU po konzumiranju alkohola: Djevojke piju jednako kao i dečki, a prijete im i neke nove ovisnosti

Objavljeno 15.06.2021.

79% učenika u Hrvatskoj barem je jednom u životu pilo alkohol.

Ljubitelji džina dio seksi elite: Znanost pokazala da su najprivlačniji među svim ljubiteljima alkoholnih pića (ali imaju i jednu manu)

Objavljeno 08.04.2021.

Džin u zadnjih nekoliko godina doživljava renesansu među ljubiteljima alkoholnih pića u Hrvatskoj. Osim procvata domaćih destilerija koje rade domaće, 'craft' džinove pa čak i organiziraju radionice izrade i kušanja različitih vrsta ove 'žeste', kafići i barovi u svojoj ponudi imaju sve širu paletu ovog žestokog pića koji se najčešće miješa s tonicima.

A ispiti...? Zbog neobičnog izazova tri zagrebačka studenta do vrha napunila sobu limenkama piva – FOTO

Objavljeno 06.02.2020.

Studenti i stanari Save pohvalili su se zavidnom kolekcijom prikupljenih limenki piva, a otkrili su nam kako su uza sve to prebrodili ispitne tegobe...

Borovnička ili medica, dupla ili kratka? Savjeti studenata koji prije ispita drmnu jednu 's nogu' i – rasture

Objavljeno 15.01.2020.

Rijetki su studenti koji i kada znaju da su dobro spremili ispit, nemaju bar malu tremu. Naročito kada si brucoš, i još jedva uspijevaš iz prve pronaći predavaonu, trema i stres pred ispit su nešto što je većina studenata prošla.

Deterdžent, alkohol ili pak djevojka - studenti podijelili s nama 5 stvari koje obavezno nose sa sobom u studentski dom!

Objavljeno 04.09.2019.

Ako spakirati kofer za neko kratko putovanje ponekad može predstavljati velik problem, kako je onda tek onim studentima koji sve svoje stvari moraju strpati u nekoliko torbi?

 Istraživanje otkrilo: Studenti koji cugaju zbog stresa, nakon faksa imaju više problema

Objavljeno 08.04.2019.

Svatko tko je studirao zna koliko studentski život ponekad zbog akademskih obaveza može biti stresan. Dok se neki studenti pokušavaju opustiti gledajući omiljene serije na laptopu ili slušanjem glazbe, mnogi posežu za alkoholom i lakim drogama kako bi si olakšali stresnu svakodnevicu.

 'Mislim da je alkohol zastrašujuć': Kako izgleda život studenata koji ne žele uopće cugati s ekipom tijekom faksa?

Objavljeno 20.12.2018.

U studentskim grupama na društvenim mrežama stalno se traži partner za cuganje (najčešće u domu), a i studenti uglavnom ne kriju da vole feštati uz potoke alkohola. No, možete li zamisliti studenta koji cijeli svoj studentski život odbija piti pivo ili vino s ekipom? Ako je vaš odgovor negativan onda ste zakazali jer takvi studenti zaista postoje.Prati nas na Instagramu!