Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom alkohol

Svi žele biti cool: Laži koje govore brucoši

Objavljeno 03.11.2015.

Početak studija je uzbuđujući, ali i zastrašujući dio života u kojem postajemo odrasli. Svatko se želi riješiti reputacije iz srednje škole, posebice ako nije bila baš bajna.

Profesori 'špijuniraju' pijane studente u klubovima

Objavljeno 23.10.2015.

Za većinu profesora s fakulteta proučavanje i znanstveni rad oduzimaju im najviše energije i vremena – ne predavanja. Neki su fakulteti aktivniji u provođenju raznih istraživanja od drugih, ali istina je da eksperimenti idu ruku pod ruku sa znanostima.

Sve glupe stvari koje ćeš napraviti na faksu i nikad više

Objavljeno 24.09.2015.

Od krađe prometnih znakova do bizarnih rituala ispijanja pića – studenti su poznati po tome da rade nepromišljene stvari (najčešće pod utjecajem alkohola).

Na što studenti troše najviše, a na što najmanje novca?

Objavljeno 18.09.2015.

I dok se brucoši pripremaju za početak akademske godine, novi podaci pokazuju na što će i koliko otprilike trošiti tijekom studiranja.

Večer prije nemoj puno piti: Najgori dani studiranja za biti mamuran/na

Objavljeno 04.09.2015.

Velik dio iskustva studiranja zapravo je ovladavanje umijećem balansiranja između pohađanja predavanja i odrađivanja studentskih obaveza i izlaženja i cuganja.

Neispavan mozak jednak je pijanom mozgu

Objavljeno 30.07.2015.

Svi oni ljudi koji se vole hvaliti da mogu odlično i izvrsno funkcionirati na samo par sati sna – muljaju! Sad je napokon dokazano...

Koliko šećera se nalazi u alkoholnim pićima koja konzumiramo?

Objavljeno 06.07.2015.

Ako ste odlučili 'živjeti zdravo' i pravilno se hraniti, osim čokolade, čipsa i tjestenine, bilo bi dobro da razmislite o izbjegavanju alkohola.

Kak' je bilo sinoć vani: 15 stupnjeva pijanstva

Objavljeno 07.05.2015.

I? Kak' je bilo sinoć?

Vole dobru kapljicu: zanimanja u kojima je najviše alkoholičara

Objavljeno 07.05.2015.

Zidare, soboslikare, električare, ali i novinare i kirurge prati glas da su skloni opijanju i traženju utjehe na dnu čašice. Ima li istine u tome?

Nema više opijanja po Vodicama: zabranjeno ispijanje alkohola na javnim mjestima

Objavljeno 21.04.2015.

Zabranom konzumacije alkohola na javnim gradskim površinama, gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev želi se riješiti pijane mladeži koji rade nerede po ulicama i tako postići da taj grad postane destinacija obiteljskog turizma.Prati nas na Instagramu!