Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom aparat

Online casino kao privlačan izvor zarade? Studenticu dečko uveo u svijet kockanja: 'Bila sam u šoku kad sam u pola sata zaradila 300 kuna…'

Objavljeno 10.12.2020.

Za vrijeme prvog 'lockdowna' u Hrvatskoj studenti su ostali bez mogućnosti obavljanja studentskih poslova, a s novim restriktivnijim mjerama taj scenarij ponovno je sve izvjesniji.

Kontrolori ZET-a još jednom 'oduševili' i osramotili se: Aparati za provjeru karata sada imaju još jednu magičnu moć!

Objavljeno 11.11.2019.

Već smo u nekoliko navrata pisali o tehnološki naprednim odlikama aparata za provjeru voznih karata koje sa sobom nose kontrolori ZET-a. No, baš kad pomislimo da smo sve čuli, javi se student koji nas razuvjeri.

[VIDEO] Uštedio 'cenera': Evo kako možete 'zeznuti' svaki automat za kavu ili grickalice na faksu

Objavljeno 04.10.2017.

Aparati s napitcima i grickalicama omiljena su postaja studenata na fakultetima, ali nekada su cijene tih proizvoda malo 'nabrijane'. Kako ne bi morao platiti bocu vode jedan mladić dosjetio se načina kako to izbjeći, a što je najbolje od svega - svoj je trik podijelio sa svima koji žele pokušati.

Filmski osmijeh: Isprintao si aparatić za zube i uštedio tisuće dolara

Objavljeno 18.03.2016.

Amos Dudley nije se često smijao!

Istraživanja pokazala: 65% studenata preskače doručak, a najpotrebniji kućanski aparat im je mikrovalna!

Objavljeno 12.02.2015.

Portal Studentbeans.com proveo je istraživanje o prehrambenim navikama studenata koja su pokazala da čak 65% studenata preskače doručak, a mikrovalna im je najpotrebniji kućanski aparat.Prati nas na Instagramu!