Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom certifikat

Prilika koja se ne propušta: Studiraj na Harvardu - besplatno

Objavljeno 26.01.2017.

Ako sad misliš da naslov zvuči predobro da bi bio istinit - to je samo djelomično točno.

Ovaj zagrebački fakultet prvi u Hrvatskoj ponio titulu 'Prijatelja bicikliranja'

Objavljeno 12.01.2017.

Sindikat biciklista dodjelio je danas certifikat 'Prijatelj bicikliranja' dekanu Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Mislavu Grgiću.

Osječki Filozofski fakultet jedini humanistički fakultet s certifikatom za kvalitetu

Objavljeno 26.09.2016.

Certifikat su, otkad je započeo postupak vanjske neovisne periodične prosudbe 2010. godine, dobila uglavnom privatna veleučilišta, rektorati te fakulteti iz STEM područja. Filozofski fakultet je trenutno jedini fakultetu Hrvatskoj koji se bavi humanističkim znanostima, a koji je dobio certifikat za kvalitetu.

Osječki Filozofski među 17 najboljih visokoobrazovnih ustanova u RH

Objavljeno 05.07.2016.

Akreditacijski savjet Agencije za znanost i visoko obrazovanje Republike Hrvatske odlučio je izdati certifikat Filozofskom fakultetu u Osijeku za učinkovit, razvijen i funkcionalno ustrojen sustav osiguravanja kvalitete.

Prvi u Europi - Medicinski fakultet ponosni vlasnik prestižnog certifikata!

Objavljeno 17.03.2015.

Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 10. ožujka predstavljan je Certifikat za kvalitetu internacionalizacije Integriranog preddiplomskog i diplomskog studija medicine na engleskom jeziku - CeQuint koji mu je dodijeljen iz područja Biomedicine.

MojPosao Job College - profesionalci pomažu mladima

Objavljeno 14.03.2012.

Vodeći portal za zapošljavanje u Hrvatskoj - MojPosao te SELECTIO i Institut za razvoj tržišta rada provode projekt "MojPosao Job College" koji ima za cilj povećati zapošljivost mladih osoba s područja županija s najvećim stopama nezaposlenosti mladih u Hrvatskoj (Osječko-baranjska, Požeško-slavonska i Virovitičko-podravska županija).