Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom djevojka

[VIDEO] Zbog svađe s dečkom, svojim se Golfom zabila u njegov BMW – više puta

Objavljeno prije 5 dana

Ah, ta ljubav. Čini nas ludima, sretnima, tužnima, potiče nas na rast i razvoj, ali i na nečasna djela kojih se, nakon što emocionalni kovitlac utihne, ponekad i sramimo.

Zagrebački fakultet dobio ispriku zbog golišavih fotografija 'studentice': 'Ovo je cijela istina o Lovorki...'

Objavljeno 18.10.2021.

Zbog objave fotografije 'cure dana' koja je, kako tvrde, studentica Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta iz susjedstva i njenog razgovora s profesorom u kojem se on njoj obraća s 'milo moje', domaći se portal morao ispričati fakultetu zbog narušavanja ugleda.

Studentica novinarstva ruši predrasude o loto djevojkama: Simpatičnoj šminkerici prioritet je ipak obrazovanje

Objavljeno 05.10.2021.

Paula ima želju ostati u showbiz poslu jer kako kaže, to su privlači i ispunjava.

Osveta za prekid: Student lektorirao i ocijenio pismo svoje bivše – prepuno gramatičkih pogrešaka

Objavljeno 28.07.2021.

Kada ste zadnji put primili pismo (a da nisu računi)? Pisma isprike nisu ništa novo, samo su rijetkost, no kada su odgovori na takva pisma urnebesnai, vrlo brzo postaju i viralni.

Apsolutna dominacija studentica: Ovo su hrvatski 'ženski' fakulteti kojima bez sumnje vladaju djevojke

Objavljeno 24.02.2021.

Podaci Državnog zavoda za statistiku iz 2018. godine pokazali su da djevojke i dalje dominiraju hrvatskim učilištima. Udio studentica povećan je na 57 posto, što je 0,3 posto više nego prethodne godine i pokazuje nastavak trenda prevlasti broja studentica u odnosu na muške kolege.

Deterdžent, alkohol ili pak djevojka - studenti podijelili s nama 5 stvari koje obavezno nose sa sobom u studentski dom!

Objavljeno 04.09.2019.

Ako spakirati kofer za neko kratko putovanje ponekad može predstavljati velik problem, kako je onda tek onim studentima koji sve svoje stvari moraju strpati u nekoliko torbi?

Studenticu napali muškarci jer je rekla da 'nije zainteresirana': 'Cure se osjećaju kao da ne smiju reći 'ne'

Objavljeno 16.07.2019.

Studentica Gabrielle bila je napadnuta prošlog vikenda u Manchesteru nakon što je muškarcima, koji su pratilji nju i njenog prijatelja, rekla kako 'nije zainteresirana'.

 Politologiju zamijenila ubijanjem jelena: Djevojka odustala od fakulteta kako bi postala lovkinja

Objavljeno 25.04.2019.

O lovcima mnogi nemaju pozitivno mišljenje, ali to uopće ne brine 20-godišnjakinju iz sljedeće priče. Naime, škotska studentica odlučila se ispisati s fakulteta te odbaciti visoko obrazovanje da postane, pazite sad...profesionalna lovkinja. Umjesto čitanja skripti, sada joj je posao 'kasapiti' jelene po šumi.

Jesu li pristali? Djevojka šetala kampusom i ispitivala studente hoće li se s njom maziti VIDEO

Objavljeno 03.12.2018.

Ako ste se ikada pitali bi li se momci koje susrećete na ulici s vama malo 'spoonali, odnosno, pomazili – evo i odgovora! U slučaju da su ti momci ujedno studenti onda bi odgovor vjerojatno bio potvrdan, a upravo to je testirala jedna djevojka pa to zabilježila kamerom.

Jesu li ocjene važne za dobivanje posla? Djevojka poslala oštru poruku poslodavcima: 'Ne pitajte me za prosjek'

Objavljeno 11.07.2018.

Na razgovorima za posao kandidati se (kao i poslodavci) naslušaju svakakvih pitanja i izjava. Osim što i dalje postoje apsurdna i zapravo 'nedopuštena' pitanja, poput onih koja zadiru u planiranje obitelji ili kandidatovu vjeroispovijest, čini se da pojedini poslodavci i dalje ispituju o ocjenama na fakultetu. Jedna studentica smatra da tome treba doći kraj.Prati nas na Instagramu!