Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom dom na Savi

Jednima šou, njemu muka: PMF-ovac napisao pjesmu o nesretniku koji želi spavati dok drugi u domu partijaju

Objavljeno 26.03.2018.

Tulumi u studentskim domovima nisu rijetkost pa se zato često na Facebook grupama domova mogu vidjeti objave u kojima studenti mole svoje sustanare da se stišaju.Stoga ne čudi da je jedan stanar doma na Savi napisao upravo pjesmu o tome.

FOTO Veš se kuhao u loncu, izlazilo se na ulice, nije bilo mobitela: Bivši stanar pokazao nam kako se prije 30 godina živjelo na Savi

Objavljeno 07.02.2018.

Studentski dom Stjepan Radić oduvijek zrači posebnom energijom i toplinom. Da je tako bilo i nekada, prije gotovo 30 godina, svjedoči i profesor Damir Tomas koji je za vrijeme studentskih dana stanovao u kultnom zagrebačkom domu.

Božićno raspoloženje uselilo u osmi paviljon: Adventska sobica studenta Josipa postala pravi hit

Objavljeno 27.11.2017.

Nakon uspješnog adventa u Zagrebu gotovo se svako manje i veće mjesto u Hrvatskoj okušalo u održavanju istoga pa zato ne čudi da su i studenti napravili svoju inačicu. Jedan student sa zagrebačke Save doveo je advent u svoju sobu, na opće oduševljenje prijatelja i sustanara.

Sava kao mjesto top-zabave: pogledajte kako su se studenti proveli na Božićnom partyju

Objavljeno 16.12.2016.

Ovoga puta odlučili smo istražiti kako se tulumari u studentskim domovima, stoga je odlična prilika bila posjetiti najveći studentski dom u Zagrebu u kojem se i ove srijede nešto zanimljivo događalo.

Studentica razvila i ispekla krumpirušu u domu i oduševila kolege

Objavljeno 25.01.2016.

Ovog vikenda grupu 'Studentski dom Stjepan Radić - Sava' na Facebooku užarila je fotografija studentice koja razvija, priprema i peče krumpirušu u studentskoj sobi.

'Što te ne otruje, zaklama te': U šnicli iz menze pronađena spajalica

Objavljeno 12.01.2016.

Ne znamo radi li se o vitaminsko-mineralnom dodatku prehrani ili nesretnom slučaju klamanja papira u prostorijama kuhinje 2. menze na 'Savi'...