Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom donacije

Bogaćenje na potresu? Studentica gađa 'u sridu': 'Za svaku donaciju banka mi je uzela 2,5 kune – zašto se toga ne odreknu?'

Objavljeno 07.01.2021.

Podrhtavanje tla u Hrvatskoj ne smiruje se, a zajedničkim snagama i sredstvima volonteri i ljudi velikog srca nastoje sanirati štete prouzrokovane potresima.

Prvo Zagreb, sad i Petrinja! Fakultet 'na koljenima' moli za pomoć: 1000 kvadrata kolijevke učiteljskog obrazovanja teško oštećeno... FOTO

Objavljeno 04.01.2021.

Potresi koji su prošlog ponedjeljka i utorka pogodili Hrvatsku, odnijeli su nekoliko života i prouzročili ogromnu materijalnu štetu Petrinji, Sisku, Glini te okolnim mjestima. Danas je Vlada RH zbog toga proglasila i stanje katastrofe na ovome području.

HUMANITARKA ZA SUSJEDE! Ekipa sa Šare udružila se za '4. paviljon': Štićenicima staračkog doma žele uljepšati Božić

Objavljeno 08.12.2020.

Godina na izmaku bila je i više nego izazovna, a blagdansko raspoloženje uvijek nas podsjeti i na one potrebite i manje sretne od nas.

Otvoreni kao nikad prije – Coca-Cola u Hrvatskoj pokrenula prvu kampanju od početka COVID-19 krize i s nizom aktivnosti pruža podršku ugostiteljima

Objavljeno 27.08.2020.

Coca-Cola je u travnju privremeno zaustavila sve planirane marketinške aktivnosti kako bi preusmjerila sredstva prema zajednicama diljem svijeta i podržala svoje partnere u maloprodaji koji su iznimno pogođeni krizom.

Što im znače ti hodnici – iz perspektive studenata: Gorko-slatke uspomene na razrušenom zagrebačkom faksu VIDEO

Objavljeno 30.06.2020.

Potres koji je pogodio Zagreb i okolicu 22. ožujka oštetio je brojne građevine, a prema procjenama stručnjaka ukupna šteta procjenjuje se na otprilike 42 milijarde kuna.

Zagrebački PMF treba pomoć cijele Hrvatske: Studenti najbolje objasnili zašto bi SVI GRAĐANI trebali odvojiti koju kunu za ovaj faks

Objavljeno 21.05.2020.

Potres koji je pogodio Zagreb i okolicu 22. ožujka oštetio je brojne građevine, a prema procjenama stručnjaka ukupna šteta procjenjuje se na otprilike 42 milijarde kuna.

Studenti Medicine u potrazi za donatorima kako bi napravili vlasulje za oboljelu djecu: 'Interes je dosad bio velik!'

Objavljeno 24.06.2019.

Organizacija KosaRi, okupljena od studenata Medicinskog fakulteta u Rijeci, u petak je objavila na Facebooku kako traže 20 donatora kose, kako bi izradili četiri perike za djecu oboljelu od autoimunih i onkoloških bolesti.

Studentska humanitarna akcija DON!RAM - prikupljanje pomoći za izbjeglice

Objavljeno 17.09.2015.

DON!RAM danas u Studentskom centru!

Donacijama na Hububu sakupila za magisterij na Oxfordu!

Objavljeno 04.08.2014.

26-godišnja Emily-Rose Eastop sakupila je nevjerojatnih 26,525 funti na web-stranici Hubbub u kampanji kojom je pokušala sakupiti dovoljno novca za magisterij kognitivne i evolucijske antropologije na Oxfordu...Prati nas na Instagramu!