Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom društvene mreže

Zašto ne možemo 'obrisati' Fejs: 4 razloga zbog kojih mu se vraćamo

Objavljeno 17.12.2015.

Ako si i ti razmišljao/la o tome da zauvijek napustiš Facebook i deinstaliraš svoj profil, nisi jedini/na.

'Odglumila' uzbudljiv život na Facebooku, a sjedila doma na kauču

Objavljeno 10.09.2014.

Ova 25-godišnja Nizozemka pokazala je ono čega smo već svi svjesni: život koji nam se servira u news feedu često je potpuno drugačiji od stvarnosti.

Društvene mreže i prevare – saznajte vara li vas partner na Facebooku!

Objavljeno 27.08.2014.

Iako su dobre i kvalitetne veze izgrađene na obostranom povjerenju, u partnerskim odnosima često postoji mala doza nesigurnosti i ljubomore.

'Mi smo generacija idiota. Pametnih telefona i glupih ljudi' – video postao hit na YouTubeu!

Objavljeno 05.05.2014.

Prije 10ak dana na YouTubeu objavljen je video naziva 'Look Up', a do sada je pogledan već 10 milijuna puta.

Mars protiv Venere na društvenim mrežama i u mobilnoj tehnologiji

Objavljeno 18.04.2014.

Da žene i muškarci različito koriste društvene mreže i tehnologiju, pokazuje i ova infografika koju je, za financesonline.com kreirala Ruby Media Corporation, a koja prikazuje različita ponašanja i razloge korištenja mobitela i društvenih mreža u slučaju oba spola.

Pronađite posao preko društvenih mreža! Evo kako!

Objavljeno 14.04.2014.

Ukoliko tražite posao, a dosta slobodnog vremena provodite na društvenim mrežama, u nastavku pročitajte na koji način na najpopularnijim web stranicama današnjice možete pronaći priliku za posao.

Zbog društvenih mreža djevojke sve nesigurnije u sebe!

Objavljeno 14.04.2014.

Previše vremena provedenog na društvenim mrežama povezuje se sa većom vjerojatnošću da će djevojke stvoriti negativnu sliku o sebi, posebno o svome tijelu, kaže nova studija.

Poslodavci: Evo što svaki student treba znati

Objavljeno 17.04.2012.

Studirati je teško, ali naći dobar posao još je teže, posebice u današnje doba recesije kada nam stalno obećaju da će biti bolje, no svaka nova godina kao da je gora od one prethodne. Pitali smo poslodavce što očekuje od studenata, svojih budućih zaposlenika, osim diplome, dakako. Evo što su nam rekli.

Istraživanje: Facebook pomaže u postizanju boljih ocjena

Objavljeno 10.01.2012.

Studenti koji koriste Facebook za dijeljenje i istraživanje različitih informacija postižu bolje ocjene od onih koji ovu društvenu mrežu koriste samo za druženje, odnosno chatanje, stavljanje informacija o sebi, igranje igrica i slično. Pokazalo je to istraživanje na 2,000 studenata na Sveučilištu Lock Haven u Pennsylvaniji.

Što objavljujete na Facebooku? Poslodavci gledaju vaše profile

Objavljeno 04.05.2011.

Preko 65 posto ispitanika pazi što objavljuje na svojim profilima na Facebooku i Twitteru, jer se boje što bi budući poslodavac mogao misliti. Zanimljivo je kako većina ispitanika smatra kako poslodavci pregledavaju profile na društvenim mrežama, a od ispitanih poslodavaca to priznaje polovica.


Prati nas na Instagramu!