Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom društvo

Varanje na ispitima sve češća pojava: širi se kao epidemija

Objavljeno 29.01.2016.

Novo istraživanje otkrilo je kojim se sve metodama varanja i prepisivanja služe studenti te ukazalo da je varanje jednako produkt osobnog karaktera kao i društvenog stanja koje ne kažnjava prepisivanje.

5 neizbježnih članova svake studentske ekipe

Objavljeno 17.07.2015.

Bez obzira imaš li ekipu za cijeli život ili samo za pet nezaboravnih godina, ovo su tipovi prijatelja koji će tvoje iskustvo studiranja podići na jedan sasvim novi nivo.

Ne pokreće samo novac svijet: u Hrvatskoj se otvorila Banka sreće

Objavljeno 19.03.2015.

Na Međunarodni dan sreće, u petak, 20. ožujka, u 18 sati u Hemingway lounge baru u Zagrebu bit će predstavljen projekt Banka sreće, online platforma za razmjenu dobrih djela.

Obilježen Europski dan ponovnog pokretanja srca

Objavljeno 17.10.2014.

Drugi Europski dan ponovnog pokretanja srca održan je 16. listopada 2014. godine u organizaciji Hrvatskog društva za reanimatologiju Hrvatskog liječničkog zbora (CroRC), a podršku su mu pružili i predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović te ministar zdravlja dr. Siniša Varga.

Kako steći nove prijatelje u školi ili na fakultetu

Objavljeno 04.07.2012.

Novi ste u školi, tek ste upisali fakultet ili jednostavno želite biti omiljeniji među ljudima? Niste jedini. Često se događa da primjetimo nekog zanimljivog s kim se želimo sprijateljiti, ali ne znamo kako to postići ni kako pristupiti toj osobi. U nastavku donosimo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da proširite svoj krug poznanika i prijatelja, pogotovo ako ste se našli u novoj sredini.


Prati nas na Instagramu!