Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom edukacija

[VIDEO] Pjesma za tragično stradalu studenticu ponovno rasplakala Hrvatsku, kraj 'Save' gore lampaši: 'U domu se mnogo toga promijenilo...'

Objavljeno 24.11.2021.

'Jedna mladost, jedan slomljen cvijet. Jedan korak je zaustavio svijet! Sada vrijeme stražu čuva, do tebe me ne pušta…', riječi su koje diraju u bolnu ranu svima koji su je poznavali i pokreću potoke suza u očima njenih najmilijih.

Online nastava osiromašila roditelje? Plaćaju i do 3500 kuna za instrukcije, pisanje zadaća pa čak i rješavanje ispita

Objavljeno 24.06.2021.

Sa završenom školskom godinom, a uskoro i akademskom, podvlači se linija i donose zaključci o utjecaju pandemije na obrazovanje, ali i kućni budžet. Jesu li učenici i studenti uštedjeli online školovanjem?

Doktor umjetnosti, profesor i drugačiji TikToker – dopustite da vas njegova priča motivira

Objavljeno 31.03.2021.

Osjećaj i smisao za umjetnost nerijetko se karakteriziraju kao nešto s čime se rodiš, kao urođeni talent za odabrane, no jesu li stvari doista tako jednostavne?

Umjesto seksualne edukacije u školama, rade se plakati: HZJZ provodi ljetnu kampanju postavljanja info plakata duž Jadrana

Objavljeno 14.06.2019.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) odlučilo je ovoga ljeta, u periodu od 15. lipnja do kraja rujna, provesti kampanju ''Nema maženja bez paženja". Kako bi informirali hrvatske građane, a posebice mlade o seksualnom zdravlju i njegovoj važnosti, info plakati i poruke na svlačionicama bit će postavljeni na 26 jadranskih plaža – od Poreča do Hvara, a možda i niže.

Httpool i njihov partner IMS, pokreću BESPLATNU platformu za učenje, time naglašavajući svoju posvećenost edukaciji tržišta

Objavljeno 15.04.2019.

Platforma Httpool Education je fokusirana na obučavanje marketing stručnjaka o benefitima i prednostima najrelevantnijih digitalnih oglasnih platformi.

Vodiš se onom: 'Nikad dosta učenja'? Vrijeme je da otkriješ savršene stranice za besplatnu edukaciju

Objavljeno 22.11.2016.

Studenti koji su željni znanja često imaju tu nesreću da zbog financija i geografske udaljenosti ne mogu pohađati sve tečajeve koje bi željeli. Srećom, postoje kvalitetne internetske stranice koje mogu pomoći i omogućiti ti besplatnu edukaciju.

Mirko i Eat Different: savjeti za zdravu prehranu koji će vam zbilja koristiti

Objavljeno 21.04.2016.

Eat Different je zanimljiv kanal koji vam nudi svakodnevne zabavne savjete o zdravoj prehrani i načinu života, zdravim namirnicama i super sniženjima na kojima se isplati kupiti nešto fino i hranjivo, a sve to uz voditelja koji na glavi nosi kapicu sa svoje promocije...

Evo gdje i kako se možete besplatno obrazovati

Objavljeno 20.11.2013.

Kako god okrenuli, svako obrazovanje je – samoobrazovanje. O čemu se radi? O tome da se obrazujemo onoliko koliko se sami trudimo i koliko smo vremena spremni utrošiti na vlastitu edukaciju.

5 načina kako vas internet može učiniti pametnijima

Objavljeno 17.04.2013.

Internet koristite svakodnevno i ne može proći dan da ne zavirite u njegove kutke. Od kada je njegova popularnost porasla, znanstvenici su debatirali oko posljedica interneta. Srećom, mnogo stručnjaka vjeruje da društvo postaje inteligentnije njegovim korištenjem.

Istraživanju o edukativnim ponudama i potrebama u HR

Objavljeno 01.06.2012.

Cjeloživotno obrazovanje je nužda, ali i prirodna ljudska potreba da zadovolji svoju želju za stjecanjem novih znanja i vještina. Stoga i ne čudi da mnogi ljudi svoje formalno obrazovanje ‘bruse’ kroz različite tečajeve i seminare.Prati nas na Instagramu!