Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom fotografija

Zabava, kreativnosti i obrazovanje u ruhu tehnologije na ovogodišnjem StudentCuts festivalu

Objavljeno 05.05.2016.

Na sinoć održanoj konferenciji za predstavnike studentskih medija i udruga, održane kroz neformalno druženje u Toster baru, Petrinjska 7, predstavljen je treći po redu festival StudentCuts, festival studentske kreativnosti.

Sin iz snova: Student na razmjeni mami poslao 'sebe od kartona'

Objavljeno 29.03.2016.

Roditeljima nije lako kad im se djeca zapute na fakultet. Ovaj trenutak emotivan je i težak roditeljima, možda još i više nego vama jer vi odlazite u nove avanture, a oni ostaju kod kuće u kojoj ste odrastali i svaki dan nakon posla konstatiraju kako je kuća prazna bez vas.

Fotografije studenata koji bleje na terasama studentskog doma

Objavljeno 04.11.2015.

Florin Țepârdea radi u IT struci, ali je i strastveni fotograf. Njegov prvi projekt, My Rear Window (nazvan po Hitchcockovom filmu iz 1954. godine), prikazuje život rumunjskih studenata u sveučilišnom kampusu u Bukureštu.

Priča iza fotografije profesora koji na predavanju drži dijete svoje studentice

Objavljeno 28.09.2015.

Na veliko iznenađenje profesora, fotografija snimljena prošlog ponedjeljka na kojoj drži sina jedne svoje studentice u rukama 'poharala' je internet.

Ovo je najveselija fotografija na svijetu

Objavljeno 19.06.2015.

Je li vam ova fotografija izmamila osmijeh na lice? Ne morate odgovoriti – već znamo da je.

Student ostavio upaljena svjetla na automobilu – evo što se dogodilo

Objavljeno 30.04.2015.

Ako vozite, onda znate da se na autima češće nađu poruke tipa: "Udario sam ti auto na parkiralištu – nađi me ako možeš!" umjesto nekih poštenih i dobronamjernih. No, jedan je student na svom automobilu pronašao potpuno drugačiju poruku...

Ovo fotka je prva 'žrtva' photoshopa ikad!

Objavljeno 18.06.2014.

Tko bi davne 1987. godine rekao da će photoshop uzeti toliko maha da gotovo ne postoji fotografija u medijima koja nije 'dotjerana'!

FOTO: Kako izgleda 100-godišnje ljudsko tijelo?

Objavljeno 23.05.2014.

Kad razmišljamo o ljepotu u okvirima ljudskih bića, većina nas pomislit će na nekoga mladog i seksipilnog – osobu u ranijim ili srednjim dvadesetima...

“Građevinijada”: fotografija koja je dirnula regiju!

Objavljeno 19.05.2014.

Na manifestaciji “Građevinijada” koja se ove godine održava u Budvi, okupljaju se studenti iz velikog broja zemalja. Evo njihove podrške poplavljenim područjima...

Istinita priča iza najpoznatije fotke na svijetu – wallpaper Windows XP-a

Objavljeno 15.04.2014.

Windows XP je postao jedan od najvećih operativnih sustava na svijetu otkako se 2001. godine pojavio na tržištu. Zbog toga, standardna pozadina travnatog polja i nebeskog plavetnila postala je najgledanija fotografija na svijetu – pogledalo ju je više od milijarde ljudi.


Prati nas na Instagramu!