Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom hibridna nastava

Studenti Ekonomskog fakulteta od ponedjeljka ponovo u klupama, evo što dekan kaže o COVID potvrdama

Objavljeno 25.11.2021.

Nakon dva tjedna online nastave, studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu vraćaju se u klupe.

Divjak 'oplela' po predavanjima uživo! Rješenje je hibridna nastava? 'Studenti će ionako živjeti i raditi u umreženom svijetu'

Objavljeno 08.11.2021.

Bivša ministrica znanosti i obrazovanja, profesorica na varaždinskome Fakultetu organizacije i informatike, Blaženka Divjak, često na svom službenom Facebook profilu komentira dnevno-političke teme, a posebice one koje se tiču obrazovanja.

Odluka o nastavi stiže 'na vrijeme'? Evo što ova 3 hrvatska sveučilišta studentima najavljuju za ovu jesen

Objavljeno 26.08.2021.

U posljednjih tjedan dana mediji su prepuni vijesti početku školske godine. Studenti i dalje čekaju informacije o tome kako će izgledati njihova nastava u novoj akademskog godini, iako započinje za nešto malo više od mjesec dana.

Više od 8 tisuća studenata potpisalo peticiju protiv hibridne nastave: 'To nije zamjena za fizička predavanja'

Objavljeno 05.08.2021.

Nakon online nastave, mnogi fakulteti diljem svijeta streme ka povratku normalnoj nastavi. Studenti sa Sveučilišta u Manchesteru su čak potpisivali peticiju kojom poručuju kako su protiv hibridne nastave.

I treća godina online? Nezadovoljstvo studenata raste, žele povrat novca: 'Ne želim plaćati YouTube tutorijale'

Objavljeno 01.07.2021.

Online nastava ne pada lako kako ni učenicima i studentima, tako ni profesorima. Sve je više onih studenata koji zahtijevaju korekciju cijene školarina u slučaju da će najesen opet, već treću akademsku godinu zaredom, morati predavanja 'pohađati' online.

I sljedeće godine u istome stilu? Na ovom sveučilištu već odlučili – predavanja najesen i dalje u hibridnom obliku

Objavljeno 16.06.2021.

Iako i dalje uz epidemiološke mjere, neki su fakulteti ljetne ispitne rokove ipak preselili u svoje prostorije, dok su drugi odlučili i dalje ostati u online sferi.

Povratak u predavaonice u cijeloj Hrvatskoj: Od sutra opet uživo na fakultetima

Objavljeno 31.05.2021.

Studenti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu još su u petak dobili e-mail u kojemu ih obavještavaju da će se ispiti održavati fizički na fakultetu. Uz njih, zadarsko Sveučilište također je svojim studentima objavilo ovu vijest.

Hoćete li i vi najesen na 'hibridna' predavanja? Jedno domaće sveučilište odlučilo kako će izgledati NOVO LICE nastave na fakultetima

Objavljeno 27.07.2020.

Ljetni semestar protekao je u online obliku, a ovisno o epidemiološkoj situaciji najesen, pojedina sveučilišta u Hrvatskoj već razrađuju plan odvijanja nastave.Prati nas na Instagramu!