Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom indeks

Ove su domaće tvrtke prijatelji studenata: Provjerite tko je u svoj Zlatni indeks upisao najbolje ocjene

Objavljeno 23.03.2017.

Svaki student sanja o tome da će stručnu praksu ili prve poslovne korake moći odraditi u renomiranoj kompaniji unutar koje će njegov trud i rad biti zamijećeni i cijenjeni. Svake godine biraju se poduzeća u Hrvatskoj koja vam nude upravo to - praksu, posao ili stipendije osmišljene na studentima prijateljski način.

Studentica opisala kako s 1800 eura, janjetom i prasetom položiti ispit

Objavljeno 19.01.2016.

Na Županijskom sudu u Osijeku u utorak je nastavljeno suđenje zbog korupcije na osječkom Ekonomskom fakultetu, a svjedokinja Barbara Lukavečki, koja je ranije priznala korupciju pa je sporazumno osuđena nakon nagodbe s Uskokom, sudskom je vijeću izravno govorila o kupovini ispita kod optuženih profesora.

Optuženi profesor studenticu na sudu počeo ispitivati matematiku

Objavljeno 16.12.2015.

Afera Indeks i dalje traje. Najnovija epizoda odigrala se na sudu na kojemu je optuženi profesor za svaku svjedokinju imao niz pitanja, a prvu je čak počeo ispitivati gradivo iz matematike...

Potraga za Povjerenstvom Zlatnog indeksa je završena!

Objavljeno 21.01.2015.

Udruga eSTUDENT je i drugu godinu zaredom odlučila projekt Zlatni indeks održati na nacionalnoj razini te je u tome i uspjela! U Povjerenstvo su ponovo okupljeni predstavnici studentskih udruga i zborova iz cijele Hrvatske, a 27. veljače svi će se sastati u Zagrebu i odlučiti tko će biti dobitnici nagrade Zlatni indeks 2014.

Indeks odlazi u povijest; dolaze čipirane kartice!

Objavljeno 16.05.2014.

Indeks prestaje biti javna isprava: umjesto njega, oko 190 tisuća studenata u Hrvatskoj od nove akademske godine imat će čipiranu, magnetsku iskaznicu.

Splitski studenti prosvjeduju: 'Vratite nam Indeks!'

Objavljeno 05.05.2014.

Par desetak splitskih studenta, u organizaciji udruge 'Studenti za studente', prosvjeduju danas od podneva u središtu Splita, ispred bivšeg studentskog restorana Indeks u Svačićevoj ulici.Prati nas na Instagramu!