Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom iseljenje

Njemačka masovno priznaje 'balkanske' diplome: Treba im 400 tisuća radnika godišnje - najpopularniji medicinari, učitelji, inženjeri...

Objavljeno 30.08.2021.

Kako je iseljavanje i rad u Njemačkoj postao već 'standard' za naše mlade govori i njemački zavod za statistiku koji je nedavno objavio podatke kako naviše diploma priznaje upravo iz naše regije: pri samom vrhu su susjedne BiH i Srbija.

4 godine živio na Lašćini koja od sutra zatvara vrata: Napisao joj pjesmu koje se ne bi posramili ni NAJVEĆI PJESNICI

Objavljeno 31.03.2020.

Kako smo prvi izvijestili, zagrebački Studentski centar prije tjedan dana obavijestio je stanare da SD 'Lašćina' zatvara svoja vrata svima.

Diplomirala prije dvije godine, a još uvijek živi u domu i ne želi iseliti

Objavljeno 06.03.2018.

Premda je studiranje jedno od ljepših perioda u životu, mnogi jedva čekaju da ono završi. Razlog za to je pronalazak posla, početak novog života i između ostalog iseljenje iz doma. No, isto mišljenje očito ne dijeli jedna studentica koja je ostala nakon studija živjeti u svojoj domskoj sobi i to ilegalno.

Kako iseliti u tom roku? Stanodavac iz pakla studentu zalijepio neugodnu poruku na frižider

Objavljeno 02.10.2017.

Poruku o iseljenju mu je ostavio na frižideru, a sa studentom se otada nije ni pozdravio niti ga upitao može li se preseliti u tako kratkom roku i ima li uopće gdje otići...

Obavezno napravite ovo prije iseljenja iz doma ili stana... Savjet studenta koji je jučer u sobi pronašao 600 kuna

Objavljeno 21.06.2017.

Stižu nam ljetni praznici, a to znači da većina studenata iseljava iz svojih domskih sobica. Često to znači da u pakiranju zaborave na neke vrlo vrijedne i korisne stvari koje onda iduće godine nađu neki novi stanari.Prati nas na Instagramu!