Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom izazov

Teretana za vaš mozak: Provježbaj živčane stanice uz ovih 7 zagonetki

Objavljeno 17.03.2021.

Kažu da 'male, sive stanice' treba održavati vitalnima. Neki od najboljih načina su čitanje, učenje stranih jezika, rješavanje križaljki, sudoku, ali i mozganje o ovakvim pitalicama.

Kad imaš 9 kuna dnevno za hranu: Studentica objasnila kako je uspjela preživjeti 5 dana s manje od 50 kuna

Objavljeno 16.03.2021.

Snalažljiva 23-godišnja studentica odlučila je u tjedan dana potrošiti što manje novca na 'špeceraj'. Uspjela je preživjeti s otprilike 9 kuna dnevno tijekom pet dana.

UPOZORENJE! Lažni profil mami studentice za posao: 'Tražili su mi da pričam o intimnim stvarima...'

Objavljeno 15.07.2020.

Grupe na Facebooku odličan su način za brzu izmjenu informacija, malih oglasa i novosti koje interesiraju određene skupine okupljene oko nekog zajedničkog nazivnika. Nažalost, te iste grupe često su prilika prevarantima da, sakriveni iza lažnih profila, zadovoljavaju svoje neobične pobude ili pokušavaju varati ostale.

Mozak baj-baj! Novi IZAZOV među studentima: Organiziraju korona-partije i klade se tko će se prvi ZARAZITI

Objavljeno 06.07.2020.

U vremenu kada imamo aktivan virus i društvene mreže, suvišno je pitati se što može poći po krivu?

Student obradio poznatu Čolinu pjesmu u nogometnoj maniri: Koja verzija vam je bolja? VIDEO

Objavljeno 19.05.2020.

Posljednjih mjeseci navikli smo na drugačiju svakodnevicu, u kojoj nam nedostaju mnoge stvari u kojima smo nekada nesputano uživali.

Prihvati WIZZ izazov i osvoji NEOGRANIČEN broj putovanja AVIONOM tijekom cijele godine

Objavljeno 05.03.2018.

Wizz Air, najveća niskotarifna avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Europi i jedan od avio-prijevoznika s najbržom stopom rasta u Europi, pokreće drugi WIZZ izazov za mlade – međunarodno natjecanje u rješavanju poslovnog slučaja koji studentima fakulteta i viših škola omogućava da predstave svoj potencijal i dođu do inovativnih, nesvakidašnjih ideja u rješavanju poslovnog izazova.

Otkrivamo kako izgleda program za pripravnike u jednoj od vodećih kompanija u regiji: Zaplivaj vodama Atlantic Grupe

Objavljeno 14.09.2017.

Jedan od najpoželjnijih domaćih pripravničkih programa od A do Ž: otkrijte kako će izgledati razgovor, kako se pripremiti za njega i što kažu mladi stručnjaci koji su zaplivali ovim oceanom prilika i svoje prve profesionalne korake napravili baš u ovoj kompaniji!

Erasmusovci otpjevali božićnu pjesmu i nominirali kolege: hoćete li se i vi pridružiti?

Objavljeno 19.12.2016.

Prošle godine su zagrebački Erasmusovci snimili pjesmu i njome pozvali domaće studente da krenu putem njihovog božićnog 'challengea'. Ovoga puta istu stvar su napravili studenti na razmjeni u Dubrovniku te rekli da je to njihov poklon kolegama.

Najjači božićni izazov: Erasmusovci pozvali studente da zapjevaju

Objavljeno 10.12.2015.

Prije dva dana u Facebook grupi Erasmus Zagreb 2015/2016 Official Group objavljen je zanimljivi video trojice studenata koji su pozvali domaće studente na jedan pjevajući challenge.

‘Strojarski izazov’ nudi posao budućim studentima

Objavljeno 09.05.2014.

Osmi put Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu i Bilfinger Đuro Đaković Montaža od 8.-9. svibnja organiziraju dvodnevni “Strojarski izazov” - jedinstvenu manifestaciju koja povezuje lokalnu obrazovnu zajednicu, studente, učenike i gospodarstvo.Prati nas na Instagramu!