Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom izlasci

OPREZ: 5 djevojaka završilo na Hitnoj nakon što im je stavljena droga u piće!

Objavljeno 26.03.2014.

Protekle subote u jednom poznatom osječkom noćnom klubu pet mladih djevojaka srušilo se i završilo na hitnoj. Ispostavilo se da je svih pet djevojka bilo pozitivno na opijate.

Više od tuluma: Predstavljena aplikacija za izlaske Tulumarka LIVE

Objavljeno 13.06.2013.

Nakon višemjesečnog razvoja danas je službeno predstavljena domaća mobilna aplikacija za izlaske Tulumarka LIVE i istoimena rubrika na portalu Tulumarka.com.

Ostavljen u bolnici s post-it porukom nakon alkoholnog natjecanja

Objavljeno 21.05.2013.

Student Arizona State Universityja ostavljen je u lokalnoj bolnici u invalidskim kolicima u onesviještenom stanju, a na tijelu mu je bila zalijepljena post - it poruka kako se onesvijestio za vrijeme natjecanja u ispijanju alkohola. Popio je, stajalo je u poruci, 20 rundi tekile, a potom se onesvijestio.

Što tvoj horoskopski znak govori o načinu na koji tulumariš?

Objavljeno 04.05.2013.

Vikend je, lijepo vrijeme i zasigurno se spremate na neki dobar tulum. Provjerite što vaš horoskopski znak govori o načinu na koji tulumarite.

Future Sound Of Zagreb 2013 - dvodnevni festival elektronske glazbe

Objavljeno 02.05.2013.

FUTURE SOUND OF ZAGREB bio je i ostao sinonim za najveći zagrebački klupski festival elektronske glazbe koji se održavao jednom godišnje još od 1999. godine. Prvi, danas već legendarni FSOZ održan je povodom jubilarne 200. TV emisije TOP DJ MAG (21.06.1999.) pred više od 4000 posjetitelja, na 3 floora te uz nastupe tadašnjih najboljih zagrebačkih DJ-a, ali i stranih gostiju kao što su Mark Spoon (RIP) i ekipa njemačkog GROOVE magazina s Ian Pooley-em.

Sunce, glazba i zabava: Nadolazeći festivali u Hrvatskoj i regiji!

Objavljeno 29.04.2013.

Ne propustite priliku uživati u nadolazećim festivalima koji će obilježiti ovo ljeto. Uz kvalitetnu glazbu, zabavu, moći ćete spojiti ugodno s korisnim i uživati na plažama našeg Jadrana i kušati domaće specijalitete. Osim na obali Jadrana, zabava vas očekuje i na kopnu – u Zagrebu i Osijeku. Oni koji su veći avanturisti posjetit će i obližnje susjedne gradove kako bi uživali u pravim glazbenim stilovima.

Pomicanje sata – u nedjelju tulumarimo jedan sat kraće

Objavljeno 26.03.2013.

Točno na Uskrs 31. ožujka započinje ljetno računanje vremena. Kazaljke sata pomiču se u dva sata na tri, što znači da će izlazak u subotu biti jedan sat kraći.

Studenti koji piju alkohol sretniji su od onih koji ga ne piju

Objavljeno 11.02.2013.

Na fakultetu se mnogo toga vrti oko druženja i ispijanja alkohola. A čini se i kako su ove dvije stvari povezane. Naime, jedno je istraživanje pokazalo da su studenti koji piju sretniji sa svojim društvenim životom od onih koji uopće ne piju. Štoviše, studenti koji u društvu bolje kotiraju, zapravo češće piju!

Novi trend: Umjesto kave s prijateljima – pušenje vodene lule!

Objavljeno 28.01.2013.

Među studentima se raširio novi trend – pušenje vodene lule. Stručnjaci upozoravaju da, iako se na prvi pogled radi o bezopasnoj navici, ona je sve drugo više nego bez opasnih posljedica. Danas tako studenti radije puše vodenu lulu s prijateljima nego da s njima odu na kavu.

Mali vodič: Kako preživjeti prvi studentski party?

Objavljeno 16.10.2012.

Dok se zahuktavaju predavanja, a o učenju razmišljaju tek rijetki studenti, sasvim je sigurno da započinje sezona studentskih zabava, točnije brucoških zabava za koje se već otprije zna da su lude i nezaboravne...Prati nas na Instagramu!