Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom jarun

Kako je smeće podijelilo mlade: Prljaju li Jarun studenti iz Zagreba ili 'dotepenci'?

Objavljeno prije 4 dana

Posljednja tri vikenda mladi diljem Hrvatske željni druženja okupljaju se u velikom broju, a o neredu koji ostaje iza njih i dalje se vode rasprave.

'Hoćemo pohani sir u brzoj!' Transparent koji je obilježio party-vikend zabranila uprava doma FOTO

Objavljeno 08.02.2021.

Kafići i klubovi zatvoreni su početkom studenog prošle godine, okupljanja ljudi su ograničena, a vikend iza nas pokazao je da studentima nedostaje druženja, tulumarenja i općenito socijalnog kontakta.

Znate plivati i imate studentski ugovor? Odlično, jer možete postati spasilac na Jarunu i Bundeku

Objavljeno 03.05.2018.

Kupališna sezona uskoro stiže, a kada kupači dođu na popularna zagrebačka jezera i bazene, vole vidjeti da su tu i spasioci. Ljetni posao spasioca svake godine odrađuju uglavnom studenti pa su i ove godine traženi da budu 'na straži' dok se kupači bezbrižno kupaju.

Je li ovo najbizarniji studentski posao ikada? Ležiš na Jarunu i zarađuješ 50 kuna po satu

Objavljeno 13.04.2018.

Stiže sezona roštiljanja i druženja na najpoznatijem zagrebačkom jezeru Jarunu. A netko je voljan platiti dobru satnicu samo da sezonu otvori u jednoj od tih kućica.

Ususret Europskim sveučilišnim igrama posađeno 500 stabala

Objavljeno 17.03.2016.

Akcija sadnje stabala na RŠC Jarun pokrenuta je u sklopu organizacije Europskih sveučilišnih igara, kojima će ovog srpnja domaćini biti Zagreb i Rijeka.

Student brutalno pretučen na Jarunu: 'Da nije jače građe, završio bi kao Luka Ritz'

Objavljeno 07.04.2015.

U SUBOTU oko 1.30 sati ispred zagrebačkoga kluba Gallery na Jarunu došlo je do brutalnoga premlaćivanja 22-godišnjega studenta, koji je završio u kliničkoj bolnici 'Sveti Duh'.

Skijaši otvorili sezonu 'vejkanja' na Jarunu

Objavljeno 30.06.2014.

Na zagrebačkom Jarunu otvorena je nova sezona wakeboardinga, sporta koji kombinacijom surfanja na vodi i snowboardinga uz pomoć ski-lifta pruža novi način zabave.

Domaće snage u naletu na INmusic festivalu!

Objavljeno 16.05.2014.

Do prije par mjeseci je desetak tisuća stanovnika Donjeg Miholjca, malenog grada slavonske ravnice, živjelo mirnim životom, daleko od reflektora popularne kulture, a tada su se pojavili Kandžija, Toxara i Gole žene te su sve preokrenuli naglavačke. Donji Miholjac dobio je jednu od najprepoznatljivijih himni ovih krajeva i vjerojatno nema onoga tko danas ne zna da je to mjesto gdje se okreće novac i gdje svatko je otac.

Humanitarni rekreacijski turnir u odbojci na pijesku - prijavite se!

Objavljeno 25.04.2013.

Društvo sportske rekreacije Grada Zagreba (DSR Zagreb) organizira humanitarni rekreacijski turnir u odbojci na pijesku. Sva prikupljena sredstva namijenjena su djeci Dječjeg doma Zagreb za nabavku sportskih rekvizita i pomagala.

Fina hrana i dobra glazba: Piknik na Jarunu - dođite i vi!

Objavljeno 11.04.2013.

Nakon tmurnog i kišovitog vremena vrijeme je da prve proljetne zrake dočekate u prirodi. Na Jarunu će se od prvog svibnja održavati Piknik festival na kojem će vas očekivati velik izbor hrane, a noću će vas zabavljati najpoznatiji hrvatski izvođači.