Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom jesenski upisni rok

Osim na Medicini i KIF-u, i na ovom zagrebačkom fakultetu ostalo slobodnih mjesta: Provjerite što vas čeka na jesenskom roku

Objavljeno 04.08.2021.

Kao i na Medicini i na KIF-u, ove godine s još jednog velikog zagrebačkog fakulteta javljaju da će provoditi i jesenski upisni rok.

Slobodna mjesta za jesenski rok: Gdje je ostalo najviše, a gdje najmanje mjesta za maturante?

Objavljeno 29.07.2019.

Prema podacima iz Nacionalnog informacijskog sustava prijave na visoka učilišta, nakon upisa u ljetnom roku, objavljeno je da je za jesenski rok ostalo još 6 644 slobodnih mjesta na sveučilištima diljem Hrvatske.

 Ostalo još 13 134 mjesta: Ovo su najpoželjniji studijski programi u jesenskom upisnom roku

Objavljeno 20.09.2018.

Nakon provedenog ljetnog upisnog roka, slobodno je ostalo 13 134 upisnih mjesta. Za preostala mjesta, u jesenskom roku se prijavilo 7 235 kandidata, a pravo upisa ostvarilo je 4 453 prijavljenih studenata.

Završili upisi - stiže 30 tisuća novih studenata: Ovo su bili najpoželjniji fakulteti u jesenskom upisnom roku

Objavljeno 20.09.2017.

Nakon provedenog ljetnog upisnog roka, slobodno je ostalo 10 287 mjesta. Prema podacima Agencije za znanost i visoko obrazovanje, pravo upisa ostvarilo je 3786 kandidata.

Tko je jamio, jamio: što je planulo odmah, a što ostalo za jesenski upisni rok?

Objavljeno 04.08.2015.

Nakon upisa – rekapitulacija! Unatoč upozorenjima roditelja, baka i djedova, ali i mudrijih članova ekonomske zajednice, izgleda da su društvenjačka područja još uvijek najomiljeniji odabir studenata jer se, gledano po područjima, najviše studenata upisalo upravo na fakultete iz društvenih područja – njih više od četiri tisuće...

Ukida li se jesenski upisni rok?

Objavljeno 30.01.2014.

Ptice na grani i svi mladi akademski građani znaju da su upisne kvote Sveučilišta u Zagrebu (posebice na nekim fakultetima) nerealno "raskošne". Na mastodonte poput Ekonomskog fakulteta i Filozofskog fakulteta upisuju se tisuće brucoša svake godine – neki će reći: tisuće i tisuće previše.Prati nas na Instagramu!