Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom kampus

Kampusijada najavila najveću posjećenost i najbogatiji program dosad

Objavljeno 09.05.2017.

Na ovogodišnjoj, osmoj Kampusijadi natjecatelji su mogu birati između čak 21 discipline u kojoj će sudjelovati. Cilj ovoga projekta je zainteresirati studente Sveučilišta u Zagrebu za rekreaciju, sport i druženje na otvorenom.

Nogomet, odbojka, graničar, 'beer pong': Krenule prijave za ovogodišnju Kampusijadu

Objavljeno 11.04.2017.

Ljubitelji rekreacije i druženja uvijek nestrpljivo čekaju Kampusijadu, a na ovogodišnjem izdanju ovog sportskog druženja studenti mogu birati između 20 disciplina na kojima mogu sudjelovati.

Gradi se novi paviljon: Na osječkom kampusu uskoro proširenje studentskog smještaja

Objavljeno 11.04.2017.

Rektor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Željko Turkalj, obavijestio je javnost i novinare da ovih dana počinja izgradnja novog paviljona u studentskog doma na kampusu.

Od livade do predivnog kampusa: Pogledajte kako napreduje izgradnja studentskog doma u Varaždinu

Objavljeno 16.03.2017.

Dolazak proljeća uvijek najavljuje nešto novo pa tako se tako s toplijim vremenom i gradnja kampusa u Varaždinu maksimalno intenzivirala.

Plaćaju iz vlastitog džepa: Pet mjeseci od useljenja u nove domove subvencijama ni traga

Objavljeno 15.03.2017.

Grešku riječkog Studentskog zbora platit će studenti jer još uvijek nisu ostvarili pravo na subvencioniranje smještaja u novim paviljonima na Trsatu. Naime, Zbor je trebao napraviti model po kojem će se naknade za subvenciju smještaja naplaćivati i listu studenata koji imaju na to pravo, ali to nije učinjeno.

College2Business konferencija: Kroz sedam gradova s jednom vizijom - živjeti i uspjeti u Hrvatskoj

Objavljeno 13.03.2017.

Iz godine u godinu povećava se broj mladih koji u potrazi za poslom odlaze izvan Hrvatske. Ipak, jedan dio studenata želi uspjeti u Hrvatskoj.

Loša gradnja na kampusu: Staklena vrata na kantini ozlijedila zaposlenicu Akademije

Objavljeno 02.03.2017.

Težak incident dogodio se u kantini riječkog Filozofskog fakulteta na Studentskom kampusu na Trsatu. Na zaposlenicu Akademije primijenjenih umjetnosti pala su staklena vrata i uzrokovala joj napuknuće tri rebra.

Širenje osječkog Sveučilišta: Na Kampus seli sedam fakulteta, a i pokreće se još studijskih programa

Objavljeno 06.02.2017.

Sa željom da Osijek postane središte akademskog života, pod palicom rektora Željka Turkalja, donesena je odluka da se čak sedam fakulteta preseli na novi Kampus.

Odmor od kolokvija u blagdanskom duhu: Otvoren prvi studentski Božićni sajam

Objavljeno 06.12.2016.

U dvorištu Studentskog doma 'Dr. Franjo Tuđman' brojni studenti sinoć su se okupili na svečanom otvaranju prvog po redu Božićnog sajma u organizaciji studenata Sveučilišta u Splitu.

Riječki studenti nezadovoljni Kampusom: 'Grijanje se rano gasi, praonica je skupa, nemamo gdje pušiti'

Objavljeno 23.11.2016.

Studenti koji su ujedno i stanari riječkog Sveučilišnog kampusa na Trsatu, odnosno njegovih novih paviljona, kažu kako im je život ondje zapravo nepraktičan. Osim što se grijanje gasi u 21 sat, ne mogu koristiti internet, a od novca koji odvajaju na skupu praonicu su već mogli uštedjeti za perilicu.