Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom kava

Skandal na Stomatološkom fakultetu u susjedstvu: 'Ja sam profesorica, a dočekana sam kao najveća švercerica...

Objavljeno prije 2 dana

Svi ponekad volimo nakratko 'uroniti' u mistični svijet mafije i švercera, bilo putem dokumentarnih filomova ili serija na dobrom starom Netflixu. No, rijetko koji od takvih scenarija u glavnim ulogama predstavlja - sveučilišne profesore.

Svoju kavu volite crnu, gorku i jaku? Oprez – možda u vama 'čuči' psihopat

Objavljeno prije 4 dana

Sto ljudi, sto ćudi. Ili možda – sto različitih šalica kave?

Zagrebački studenti o energetskim pićima i nuspojavama: 'Sjeo sam u kut sobe i plakao…' Liječnica upozorava: To nisu 'juhice' i ne treba ih nikad piti

Objavljeno 08.06.2021.

Smrt 13-godišnjaka koja je šokirala cijelu Hrvatsku javnost pokrenula je mnogo pitanja tijekom posljednjih nekoliko dana od kojih su najvažnija treba li zabraniti prodaju energetskih pića maloljetnicima i koliko su zapravo svjesni potencijalnih nuspojava konzumacije ovog pića?

'Cajka', r'n'b, metal ili jazz? Istraživanje pokazalo da su ljubitelji OVE glazbe najopasniji za volanom

Objavljeno 26.05.2021.

Koliko ste puta prokomentirali nečiji odabir glazbe koja trešti iz nečijeg automobila? No, bili to Beyonce, Arctic Monkeys, LORDI ili klasična glazba, čini se da vas vaš odabir glazbe može spasiti od prometne nesreće. Ili obratno.

KVIZ: Naruči svoju najdražu kavu i reći ćemo ti na kojem fakultetu studiraš

Objavljeno 14.05.2021.

Hrvati su dobro poznati po kultu višesatnog ispijanja kave na terasama kafića, a kad su studenti u pitanju, taj je kult još i snažniji uz obavezne hektolitre koje gotovo svaki student popije tijekom studiranja.

Dva studenta kineziologije skoro umrla nakon što su popili dozu kofeina za 300 šalica kave

Objavljeno 14.05.2021.

Trebala je biti samo praktična vježba studenata, no zbog slučajne matematičke pogreške, dva studenta su skoro izgubila život!

'Znalo je biti i 6 ili 7 kuna dnevno': Nećete vjerovati s koliko najmanje kuna tjedno preživljavaju studenti u Hrvatskoj

Objavljeno 05.05.2021.

Opće je poznato da studenti 'nikad nemaju para', no koliko je to zapravo istinito i koji su najmanji budžeti kojima raspolažu domaći studenti?

Jeste li kava ili čaj tip osobe? Evo tko je češće single, tko više voli mačke, a tko preferira seriju Prijatelji

Objavljeno 16.03.2021.

Uz 'mačka' ili 'pas' osobe, jedan od popularniji tabora svakako je onaj čije strane ljudi odabiru na temelju uživanja u jednom od dva planetarno popularna (jutarnja) napitka: čaju ili kavi.

Najomiljeniji studentski (bezalkoholni) napitak: Ako se želite 'skinuti' s kave, pripremite se na šokove... Evo što će vam se dogoditi

Objavljeno 03.06.2020.

Završetak srednje škole i odlazak na fakultet nerijetko donesu jednu posve zakonito ovisnost u životu...

THE BIRTIJE oko zagrebačkih fakulteta: Ovo su mjesta na kojima ćete sjediti ČEŠĆE nego na PREDAVANJIMA

Objavljeno 14.01.2020.

Da studenti u kafiću provode podosta slobodnoga vremena, odveć je poznato. Koji su najpopularniji kafići oko pojedinih zagrebačkih fakulteta, otkrili su studenti koji u njima, vjerujemo, provode sve pauze između predavanja. Provjerite koji su to...


Prati nas na Instagramu!