Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom kava

Kafić u susjedstvu tvrdi da nudi najbolju kavu jer ju kuhaju – osobe s diplomom

Objavljeno prije 4 dana

Velik broj mladij tijekom studiranja promijeni čak nekoliko poslova. I dok se jedni drže struke, drugi konobare ili rade 'na sezoni'. Je li reklama za 'najbolju kavu' iz susjedstva dobar marketinški trik ili rezultat poraznog stanja na tržištu rada na Balkanu?

1000 studenata je za: Peticija za uvođenje 'štrukanog' pelina uz kavu u 'Slasti' na Savi

Objavljeno 27.09.2021.

Štrukani pelin je čaša pelinkovca s malo iscijeđenog soka limuna i ledom.

100 studenata dokazalo: Za snažniji i produktivniji mozak dovoljno je samo – pomirisati kavu

Objavljeno 02.08.2021.

Kava kao 'crno zlato' u životu mnogih dio je važnog svakodnevnog rituala ispijanja šalice ovog napitka. Ako pak niste ljubitelj pijuckanja kave, dobra je vijest da njene benefite možete osjetiti i mirisanjem!

Skandal na Stomatološkom fakultetu u susjedstvu: 'Ja sam profesorica, a dočekana sam kao najveća švercerica...

Objavljeno 17.06.2021.

Svi ponekad volimo nakratko 'uroniti' u mistični svijet mafije i švercera, bilo putem dokumentarnih filomova ili serija na dobrom starom Netflixu. No, rijetko koji od takvih scenarija u glavnim ulogama predstavlja - sveučilišne profesore.

Svoju kavu volite crnu, gorku i jaku? Oprez – možda u vama 'čuči' psihopat

Objavljeno 15.06.2021.

Sto ljudi, sto ćudi. Ili možda – sto različitih šalica kave?

Zagrebački studenti o energetskim pićima i nuspojavama: 'Sjeo sam u kut sobe i plakao…' Liječnica upozorava: To nisu 'juhice' i ne treba ih nikad piti

Objavljeno 08.06.2021.

Smrt 13-godišnjaka koja je šokirala cijelu Hrvatsku javnost pokrenula je mnogo pitanja tijekom posljednjih nekoliko dana od kojih su najvažnija treba li zabraniti prodaju energetskih pića maloljetnicima i koliko su zapravo svjesni potencijalnih nuspojava konzumacije ovog pića?

'Cajka', r'n'b, metal ili jazz? Istraživanje pokazalo da su ljubitelji OVE glazbe najopasniji za volanom

Objavljeno 26.05.2021.

Koliko ste puta prokomentirali nečiji odabir glazbe koja trešti iz nečijeg automobila? No, bili to Beyonce, Arctic Monkeys, LORDI ili klasična glazba, čini se da vas vaš odabir glazbe može spasiti od prometne nesreće. Ili obratno.

KVIZ: Naruči svoju najdražu kavu i reći ćemo ti na kojem fakultetu studiraš

Objavljeno 14.05.2021.

Hrvati su dobro poznati po kultu višesatnog ispijanja kave na terasama kafića, a kad su studenti u pitanju, taj je kult još i snažniji uz obavezne hektolitre koje gotovo svaki student popije tijekom studiranja.

Dva studenta kineziologije skoro umrla nakon što su popili dozu kofeina za 300 šalica kave

Objavljeno 14.05.2021.

Trebala je biti samo praktična vježba studenata, no zbog slučajne matematičke pogreške, dva studenta su skoro izgubila život!

'Znalo je biti i 6 ili 7 kuna dnevno': Nećete vjerovati s koliko najmanje kuna tjedno preživljavaju studenti u Hrvatskoj

Objavljeno 05.05.2021.

Opće je poznato da studenti 'nikad nemaju para', no koliko je to zapravo istinito i koji su najmanji budžeti kojima raspolažu domaći studenti?Prati nas na Instagramu!