Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom kazne

Varanjem do vozačke: Poslao prijatelja da umjesto njega položi ispit iz prve pomoći – završili na policiji

Objavljeno 20.01.2022.

Otkako je ispita i provjera znanja, postoje šalabahteri i kreativni načini kako 'položiti' bez učenja. Ovo očito vrijedi i za osposobljavanje za sudjelovanje u prometu.

Kim Kardashian položila prvi pravosudni ispit iz 4. pokušaja: Ne odustaje od sna da postane odvjetnica

Objavljeno 14.12.2021.

Najpoznatija članica klana Kardashian svoj životopis uskoro će moći ukrasiti titulom odvjetnice, a tom prilikom obratila se i svim studentima na istome putu do diplome...

ZET-ovi kontrolori otkrili: 'Najviše problema rade učenici i studenti – ne nose maske, a još su i drski...'

Objavljeno 08.11.2021.

ZET-ovi kontrolori otkrili da najviše problema imaju s učenicima i studentima. Osim što oni najčešće ne nose maske, pritom su i drski.

Prometni redari dijelili 'čestitke' kraj kampusa: 'Napravili 4 fakulteta bez parkinga, a sad kažnjavaju studente'

Objavljeno 26.10.2021.

Splitski Kampus predivan je prostor uređen za studente, no navodno s jednom velikom manom - nedostatkom parkirnog mjesta za studente koji imaju automobil na raspolaganju.

Sveučilište unajmilo policiju: Plaćaju im prekovremene da zaustave studentske tulume

Objavljeno 07.07.2021.

Sveučilište Nottingham plaća policiji da patrolira područjima na kojima stanuju studenti nakon opetovanih pritužbi na buku i uznemirenost koje pristižu od susjeda.

[FOTO] Studentici u domu ukraden top – kradljivici ostavila poruku od koje će protrnuti: 'Vjerujem u kletve pa ga ti nosi...'

Objavljeno 10.06.2021.

Na Facebook stranicama studentskih domova često se objavljuju razno-razni upiti, zamolbe i informacije o izgubljenim i pronađenim stvarima. No, ponekad se stanari obraćaju drugim studentima jer su im nestale osobne stvari. Poput odijevnog komada ove studentice.

Karlovačka studentica demolirala BMW na parkiralištu: Grebala ga ključevima i udarala nogama

Objavljeno 14.05.2021.

Motivi koji su doveli do ovog čina nisu poznati sudu ni javnosti.

Nekima upalio ovaj trik, drugima nije! Postoji li 'pomilovanje' u ZET-u ako vas PRVI PUT uhvate bez karte? Iskustava je hrpa...

Objavljeno 04.05.2021.

Kome se nije dogodilo? Ulazite u tramvaj ili bus, razmišljate o svim obavezama koje vas taj dan čekaju i tek kad ugledate kontrolora sjetite se – nemate kartu ili ju niste poništili ili vam je pokaz 'prazan'?

Racija u studentskoj udruzi: Policija 'upala' u Gundulićevu – od 64 osobe na tulumu, jedna bila pozitivna na 'koronu'

Objavljeno 19.04.2021.

Ovog vikenda, nakon višestrukih dojama o kršenju mjere, policijski službenici zaputili su se u kontrolu u centar grada. Materijala za intervencije bilo je u izobilju.

Policajac poručio studentici: 'Triba te je on kresnut...'

Objavljeno 27.01.2021.

Posljednjih tjedana u Hrvatskoj i susjednim zemljama u javnost dospijevaju mnogobrojna svjedočanstva žena i djevojaka izloženih seksualnom nasilju, uznemiravanju i drugim oblicima nasilnog ponašanja.Prati nas na Instagramu!