Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom kazne

Sveučilište unajmilo policiju: Plaćaju im prekovremene da zaustave studentske tulume

Objavljeno 07.07.2021.

Sveučilište Nottingham plaća policiji da patrolira područjima na kojima stanuju studenti nakon opetovanih pritužbi na buku i uznemirenost koje pristižu od susjeda.

[FOTO] Studentici u domu ukraden top – kradljivici ostavila poruku od koje će protrnuti: 'Vjerujem u kletve pa ga ti nosi...'

Objavljeno 10.06.2021.

Na Facebook stranicama studentskih domova često se objavljuju razno-razni upiti, zamolbe i informacije o izgubljenim i pronađenim stvarima. No, ponekad se stanari obraćaju drugim studentima jer su im nestale osobne stvari. Poput odijevnog komada ove studentice.

Karlovačka studentica demolirala BMW na parkiralištu: Grebala ga ključevima i udarala nogama

Objavljeno 14.05.2021.

Motivi koji su doveli do ovog čina nisu poznati sudu ni javnosti.

Nekima upalio ovaj trik, drugima nije! Postoji li 'pomilovanje' u ZET-u ako vas PRVI PUT uhvate bez karte? Iskustava je hrpa...

Objavljeno 04.05.2021.

Kome se nije dogodilo? Ulazite u tramvaj ili bus, razmišljate o svim obavezama koje vas taj dan čekaju i tek kad ugledate kontrolora sjetite se – nemate kartu ili ju niste poništili ili vam je pokaz 'prazan'?

Racija u studentskoj udruzi: Policija 'upala' u Gundulićevu – od 64 osobe na tulumu, jedna bila pozitivna na 'koronu'

Objavljeno 19.04.2021.

Ovog vikenda, nakon višestrukih dojama o kršenju mjere, policijski službenici zaputili su se u kontrolu u centar grada. Materijala za intervencije bilo je u izobilju.

Policajac poručio studentici: 'Triba te je on kresnut...'

Objavljeno 27.01.2021.

Posljednjih tjedana u Hrvatskoj i susjednim zemljama u javnost dospijevaju mnogobrojna svjedočanstva žena i djevojaka izloženih seksualnom nasilju, uznemiravanju i drugim oblicima nasilnog ponašanja.

Kamere snimaju stanare! 'Nosite maske i u čajnoj kuhinji': Počele opomene i zapisivanja ako u domu kršite epidemiološke mjere

Objavljeno 26.10.2020.

Već prilikom useljenja u domove, ovogodišnji studenti susreli su se s nekim novim pravilima.

Rigorozne KAZNE za nenošenje maski na nastavi: Ukori, jedinice, neprimjereno vladanje...

Objavljeno 26.08.2020.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja donijelo je odluku da će pojedini učenici od 5. do 8. razreda, kao i srednjoškolci, morati nositi maske u slučaju da se u učionici ne može osigurati distanca od dva metra.

Znate li koliko ćete platiti kaznu za telefoniranje tijekom vožnje bicikla?

Objavljeno 29.08.2019.

Malo je ljudi ta informacija poznata, ali je prema zakonu utvrđeno kako kaznu za telefoniranje tijekom vožnje neće dobiti isključivo vozači motornih vozila, već i biciklisti. Ova kazna, piše teen385, donedavno je iznosila 500 kuna, ali se od početka kolovoza drastično uvećala, kao i sve ostale kazne.

Vožnja bez položenog vozačkog, alkohol i paprene kazne za mlade vozače! Budite oprezniji u prometu

Objavljeno 06.08.2019.

Posljedice primjene novog Zakona o sigurnosti prometa protekli vikend iskusila su tri vozača, izvijestila je Koprivnička policija.