Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom kosa

[FOTO] TOP frizure za ispitne rokove: Uz retro kopče do super kose – u samo nekoliko minuta! Isprobajte ovih par ideja...

Objavljeno 10.06.2021.

Moda i stil oduvijek su fluidni. Trenutno svjedočimo povratku modnih trendova iz 90-ih godina koji se vraćaju na velika vrata i preplavljuju naše ulice prepravljene inspiracijama retro kultnih kombinacija.

Hello izrast, ispucali vrhovi i masna kosa: Evo kako se mladi i studenti snalaze bez frizera! FOTO

Objavljeno 17.04.2020.

Uskoro će biti mjesec dana kako je zbog epidemije koronavirusa zabranjen rad mnogim obrtnicima, među kojima su i frizeri.

Poznati glumac i voditelj objavio fotku iz studentskih dana pa sve iznenadilo kako je njegov kolega nekada izgledao s kosom

Objavljeno 13.11.2018.

Glumci Tarik Filipović i Rene Bitorajac dobro su poznat tandem jer često glume zajedno te vode emisije, a prije puno godina su i studirali zajedno na Akademiji dramskih umjetnosti. Tarik je objavio fotku s Reneom iz studentskih dana i pokazao da njegov kolega nekada nije bio ćelav.

Zaplešite na Balu studenata medicine i podržite udrugu Kosa ljubavi

Objavljeno 22.03.2017.

Bal studenata medicine projekt je humanitarnog karaktera, pokrenut inicijativom studenata medicine.

Od tradicijskih frizura do fantasy kreacija: studentica plete najljepše pletenice

Objavljeno 05.04.2016.

Petra Popović studentica je prve godine diplomskog studija nastavničkog smjera na Akademiji likovnih umjetnosti, a za oko nam je zapela zbog prekrasnih frizura koje izrađuje i plete studenticama koje joj se rado 'puštaju u ruke'.

Knjižnicu Ekonomskog fakulteta napale mačke!

Objavljeno 30.10.2015.

Ne, ne radi se invaziji mačkama za koje znamo da već stoljećima kuju plan kako zavladati svijetom, nego o super suradnji Ekonomskog fakulteta i Slavena Lunara Kosanovića – jednog od naših najpoznatijih grafiti umjetnika.


Prati nas na Instagramu!