Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom kriza

'Od 87 upisanih ostalo nas je 17, ali nitko neće završiti u roku': Očajni student postao opsjednut strogom profesoricom

Objavljeno 18.02.2021.

Ovom je studentu fakultet postao najveća frustracija u životu. Nakon četiri godine studija na Geografskom fakultetu u Beogradu, počeo je sumnjati da će uopće diplomirati.

Studenti OTKANTANI: 'Otkazi se dijele i radnicima, a idealan posao se više ne bira!'

Objavljeno 06.08.2020.

Pandemija koronavirusa s kojom se 'borimo' od trećeg mjeseca, značajno je izmijenila ljudsku svakodnevicu.

Oživi kulturu i pomozi kolegama u kriznim vremenima: Inicijativa studenata ADU-a zove vas u 'drive in' – uz fizičku distancu

Objavljeno 29.04.2020.

Potaknuti nastalom situacijom uslijed pandemije koronavirusa, studenti Akademije dramskih umjetnosti žele oživjeti kulturu u Hrvatskoj, ali i ujedno dati podršku svim studentima Sveučilišta u Zagrebu koji se trenutno nalaze u kriznom razdoblju. Tako je nastao projekt 'Drive in kultura'.

OTKRIVAMO: Vlada li ekonomska kriza među prodavačima u studentskim domovima? Popularnom vinaru prodaja pala za 90%...

Objavljeno 17.04.2020.

Domaće proizvode, osim na tržnicama i sajmovima, možete pronaći i u studentskim domovima. Najtraženiji prodavači vina i rakije iz najpopularnijeg studentskoga doma u Zagrebu otkrivaju kakva je trenutna situacija s prodajom domaćih proizvoda uslijed aktualne pandemije.

'Ovaj život u krizi nije nimalo easy!' Studenti složili 'karantena playlistu' – urnebesni stihovi najbolje opisuju kako se osjećaju već mjesec dana

Objavljeno 16.04.2020.

Postoje one prigodne pjesme za svaku situaciju, a upravo su takve pjesme poslužile za studentsku karantena playlistu pjesama koje najbolje opisuju vaše trenutno stanje u karanteni.

Zagrebački profesor poručio studentima: 'Možda nema predavanja, ali imate priliku živjeti u društvenom laboratoriju…'

Objavljeno 16.03.2020.

Već je mnogo onih koji u ovoj pandemiji vide priliku da se napokon otkrije pravo lice svjetske ekonomije, kao i ljudske prirode. Hoćemo li postati vukovi ili se solidarizirati jedni s drugima?

'Ja sam totalni fail, ja ovo ne mogu': Kako se nositi s 'krizom dvadesetih godina'?

Objavljeno 15.11.2016.

Kada čujemo pojam 'kriza srednjih godina' točno znamo što zamisliti u glavi: prenapadno našminkanu ženu koja fotka selfije u potrazi za virtualnim komplimentima ili nabrijanog starijeg lika koji je preko noći odlučio obući kožnjak i zbariti brucošicu.

DNEVNIK APSOLVENTA: Sjećanje na jednu norijadu ili kad ti prošlost dođe k'o budali šamar

Objavljeno 19.05.2016.

Ponekad se u životu dogode stvari koje nam probude sjećanja. Taj deja vu pokrene lavinu emocija i kasnije se samo dogodi da jedno vrijeme živimo prošlost. To se događa i apsolventima, pogotovo kad je u pitanju norijada.

Izgubljeni u vremenu i prostoru? Okrivite 'krizu dvadesetih godina'!

Objavljeno 15.02.2016.

Svijet odraslih, o kojem sanjariš u srednjoj i cijeli vrijeme tijekom faksa, zastrašujuć je. Ne znaš što te čeka, nema sigurnosnih mreža koje ti pomažu kad padneš.

Kriza 'srednjih godina': nekoliko faza kroz koje ćeš proći nakon druge godine studija

Objavljeno 02.10.2015.

Kad stigneš otprilike do sredine svog studija, uvjeren/a si da će to biti najbolje godine tvog života. Položit ćeš puno ispita, udomaćiti se na kampusu i faksu, a možda iza sebe imati i pokoju romansu.