Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom kviz

Studentica u Potjeri 'bubnula' i ostala živa: Uspjela nasmijati i popularnog tenisača Ćorića

Objavljeno 02.02.2021.

Dosad smo pisali o odličnim plasmanima studenata u kvizu 'Potjera', a ponekad je uz hvalu odličnih kandidata dovoljno i da se kvalitetno nasmijemo.

Nogometno pitanje donijelo 143.000 kuna za natjecatelje u Potjeri. Jeste znali odgovor?

Objavljeno 30.11.2020.

U emisiji Potjera još jednom je nogometno pitanje presudilo , ali ovaj put na sreću natjecatelja, koji su osvojili 143.000 kuna.

Lovac i natjecateljica nisu znali odgovor na pitanje o hrvatskom nogometašu - znaš li ti?

Objavljeno 28.11.2020.

Pitanja s hrvatskim nogometašima u glavnim ulogama česta su u emisijama poput Potjere ili Milijunaša, a nerijetko donose pravu glavobolju natjecateljima.

Putujem po svijetu, a uvijek ostajem u jednom kutu. Što sam ja? Pokušajte riješiti 10 pitalica koje smo smislili za vas!

Objavljeno 05.07.2019.

Po uzoru na ostale, odlučili smo se priključiti vagonu pitalica i zagonetki, pa smo za vas ovog opuštenog petka pronašli sve one koje su nas mučile u djetinjstvu. Kako su ispitni rokovi pri kraju, a koncentraciju trenutno svi dobivamo na kapaljku, testirajte svoju usredotočenost i riješite ovih 10 pitalica. Upozoravamo vas, jako su blesave!

Ako prođete ovaj KVIZ o seriji Černobil, sigurno ćete proći i nadolazeće ispite!

Objavljeno 18.06.2019.

HBO-ova serija Černobil ima samo pet epizoda, a totalno je zaludila cijeli svijet s ocjenom na IMDB-u od 9,6. Ako ste i vi jedan od tih fanova, riješite ovaj kviz, a ako ga stvarno i prođete, uvjeravamo vas da ćete proći i nadolazeće ispite!

Gdje će vam se 'posrećiti'? Riješite KVIZ i saznajte na kojem ćete se mjestu sljedeće seksati u vašem studentskom životu

Objavljeno 21.03.2019.

Studentsko doba je vrijeme učenja, (polu)bezbrižnosti, mladosti, ali i seksualnih aktivnosti. Ne kažemo da se ljudi ne seksaju i kasnije, no za vrijeme studentskih dana je to nekako učestalije (ili bi barem trebalo biti). Osim što je za 'akciju' potrebna druga osoba, potrebna je i lokacija.

Mjesec dana do zadnje sezone: Riješi kviz i saznaj tko bi iz 'Igre prijestolja' bio tvoj idealni cimer

Objavljeno 14.03.2019.

Obožavatelji serije 'Igra prijestolja' već dvije godine čekaju novu sezonu, ujedno i posljednju pa se moraju lagano oprostiti od svojih omiljenih likova. Dugo očekivana sezona dočekat će svjetlo malih ekrana 14. travnja, a do tada će fanovi gristi nokte i smišljati teorije.

Male, ali lijepe stvari: Riješi KVIZ i doznaj koja si 'sitnica' iz studentskog života

Objavljeno 25.02.2019.

'Najlipše stvari u životu su džabe' pjevaju dečki iz splitskog TBF-a, a tko god je živio i sam zna da je tako. Međutim, tko god je živio studentski život također zna da je tako jer neke sitnice dođu kao spas za vrijeme studiranja.

Nemaš prebijene kinte? Riješi KVIZ i doznaj zašto si uvijek u besparici tijekom studija

Objavljeno 13.02.2019.

Svi znaju da su studenti i umirovljenici najsiromašnija populacija u državi. Dok se ovi drugi siroti pitaju zašto su cijeli život radili ako će im 'penzije' biti toliko male, studenti su ipak malo drukčija priča. Neki rade, neki primaju stipendije ili im roditelji daju džeparac, ali kako se kod okrene – studenti nikada skoro nemaju love!

Mrka teta iz referade, profa ili student: Zaboravi da studiraš i riješi KVIZ pa saznaj koji si 'lik' s faksa

Objavljeno 06.02.2019.

Kada čujemo pojam 'fakultet' prve dvije asocijacije su nam studenti i profesori. Međutim, na fakultetu postoje različiti 'likovi' osim ovih nabrojenih i s njima se susrećemo svakodnevno za vrijeme studija.