Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom kviz

 'Idući semestar idem na sva predavanja': Riješi KVIZ i saznaj koja si tipična studentska novogodišnja odluka

Objavljeno 17.12.2018.

Bliži se vrijeme novogodišnjih odluka koje i studenti vole donositi, a još ih više vole prekršiti i zaboraviti ih za manje od tjedan dana. Neki će reći da se te odluke donose da bi nam bilo lakše pa obećavamo sebi da ćemo u sljedećoj godini biti bolja verzija sebe...što je uglavnom laž!

Ono si što piješ: Riješi KVIZ i saznaj koja je 'božićna cuga' idealna za studenta poput tebe

Objavljeno 12.12.2018.

Vrijeme je u godini kada su gradovi okićeni lampicama i ukrasima pa doslovno sve i sa svih strana vrišti 'Božić'. Neizostavni dio blagdana su uvijek puna trpeza hrane, ali i cuge pa se tako u većim gradovima nalaze i kućice s omiljenim blagdanskim napitcima.

Odijelce, rizle, lutka na napuhavanje: Kaži što studiraš, a mi ćemo ti reći koji je božićni poklon stvoren za tebe

Objavljeno 05.12.2018.

Došlo je doba godine kada nas bliski ljudi ispituju što bismo voljeli dobiti pod borom. Neki će reći da ne žele ništa ili da im je sitnica dovoljna, ali mnogi niti ne znaju koji je idealan poklon za njih.

U blagdanskom ruhu: Riješi KVIZ i saznaj koji božićni film predstavlja tebe kao studenta

Objavljeno 28.11.2018.

Kraj studenog donosi blagdansko ozračje jer uskoro se pali i prva svijeća na adventskom vijencu. Osim božićnih pjesama koje nas 'nabrijavaju' na skorašnji blagdan, tu su i božićni filmovi koje iz godine u godinu gledamo s jednakim zadovoljstvom i uzbuđenjem.

Ne grije te ljubav? Nema frke! Riješi KVIZ i saznaj gdje ćeš upoznati srodnu dušu za vrijeme studija

Objavljeno 19.11.2018.

Ako ste mislili da studiranje treba obilježiti samo učenje i obaranje svjetskog rekorda u ispijanju alkohola, prevarili ste se! To je vrijeme kada mnogi upoznaju svoje srodne duše (ili barem to na početku misle), a budući da je bolje na ljubav naići prije, nego kasnije, dobro je znati gdje savršenu osobu za sebe možemo sresti.

 Vesna, Krešo ili Šajeta: Riješi KVIZ i saznaj koji bi izvođač s FER-ove brucošijade bio tvoj najbolji kolega na faksu

Objavljeno 12.11.2018.

O ovogodišnjem izdanju FER-ove brucošijade, popularnog 'Brucifera', pričat će se još mjesecima. Premda svaka brucošijada FER-a za sobom diže prašinu zbog broja popularnih i uvijek rado viđenih izvođača, Brucifer 2018. vratio je na 'stage' neke pjevače koji su izazvali totalno ludilo i nostalgiju.

Imaš volje, ali ne znaš kako? Riješi KVIZ i saznaj koji je stil učenja idealan baš za tebe

Objavljeno 06.11.2018.

Postoji više stilova učenja pa je vrlo važno znati kakvi smo mi sami tip osobe. Zašto? Zato što različiti tipovi osoba, a samim time i studenata, prakticiraju drukčiji stil učenja te bi se njega trebali držati ako žele biti uspješni u rješavanju ispita. S naglaskom da ne uče noć ili dan prije ispita/kolokvija.

Vještica, zombi, vampir: Koja već 'isfurana' maska za Halloween predstavlja tvoje studiranje?

Objavljeno 31.10.2018.

Možete ju voljeti, možete ju mrziti, ali jednostavno od nje ne možete pobjeći! Pogađate? Govorimo je o najstrašnijoj noći u godini – naravno, o Noći vještica.

 Sjedneš, otvoriš knjigu, ali i dalje nešto ne štima? Riješi KVIZ i saznaj koje je  mjesto za učenje idealno za tebe

Objavljeno 22.10.2018.

Konačno ste se psihički pripremili na učenje i pribavili sve materijale koji su vam za to potrebni, sjeli za stol, krenuli s čitanjem i označavanjem bitnog, ali svejedno nešto ne štima? Možda biste trebali promijeniti lokaciju 'grijanja stolice'!

I da hoćeš, teško je sakriti: Riješi KVIZ i saznaj što točno odaje da si tipični hrvatski student

Objavljeno 16.10.2018.

Studenti u Francuskoj uvijek su spremni dizati revoluciju, studenti u Srbiji su spremni ustati protiv izbora predsjednika države, a oni u Americi muku muče s otplaćivanjem vrtoglavih cifra studentskih kredita. No, po čemu su karakteristični studenti u Hrvatskoj?Prati nas na Instagramu!