Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom laži

9 stvari koje su vas krivo naučili u školi

Objavljeno 09.02.2016.

Nemojte slijepo vjerovati svemu što naučite u procesu svog formalnog obrazovanja...

22 sitne laži koje studenti govore svojim roditeljima

Objavljeno 30.11.2015.

Kad ste bili mali, jedna od prvih stvari koje ste naučili od svojih roditelja vjerojatno je ona da nikada ne smijete lagati jer su u laži kratke noge.

Svi žele biti cool: Laži koje govore brucoši

Objavljeno 03.11.2015.

Početak studija je uzbuđujući, ali i zastrašujući dio života u kojem postajemo odrasli. Svatko se želi riješiti reputacije iz srednje škole, posebice ako nije bila baš bajna.

Laži koje si govorimo prije početka svakog semestra

Objavljeno 12.08.2015.

Prvi dan nove godine, ponedjeljci i 'prvi u mjesecu' idealni su za nove početke. Nećemo više piti, pazit ćemo na lovu, češće ćemo zvati staru baku, postat ćemo bolja osoba.

Male laži koje si svaki student govori (a posljedice mogu biti velike)

Objavljeno 20.05.2015.

Puno stvari planiramo promijeniti u svojim životima, ali sve uglavnom ostane na riječima. Čekamo ponedjeljke, prve dane u mjesecu i početak godine, ali uglavnom ostajemo ista nedosljedna bića.

Prepoznaj lažljivca u 5 sekundi

Objavljeno 19.03.2015.

Prosječan čovjek dnevno čuje između 10 i 200 laži. Iako većina nema značajan utjecaj na naš život, tehnike kojima ih možete detektirati mogu značajno poboljšati vaš život.

Ma koga vi farbate: laži koje si svaki student kaže na početku semestra

Objavljeno 16.03.2015.

Svi to radimo: odmorni i 'nabrijani', na početku svakog semestra bezočno si lažemo. Padaju odluke da ćemo vježbati i jesti zdravije, voditi najurednije bilješke, pametno raspolagati novcem...

Najčešće laži o studiranju koje možemo vidjeti u filmovima

Objavljeno 18.04.2013.

Kada smo još išli u srednju školu, filmovi o studiranju i studentima u glavnim ulogama su nas oduševljavali te smo, sjedeći pred malim ekranima glasno uzdisali: 'Joooj, kad ću ja na faks!' U filmovima se sve čini moguće i sve je ljepše nego u stvarnosti pa tako i studiranje. Naime, čini kao da se studenti 90 posto svog vremena provode i to ludo, a ostalih 10 posto su na predavanjima. A gdje je tu učenje? Evo koje su to najčešće laži koje o studiranju možemo vidjeti u filmovima.Prati nas na Instagramu!