Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom laganini

[FOTO] TOP frizure za ispitne rokove: Uz retro kopče do super kose – u samo nekoliko minuta! Isprobajte ovih par ideja...

Objavljeno 10.06.2021.

Moda i stil oduvijek su fluidni. Trenutno svjedočimo povratku modnih trendova iz 90-ih godina koji se vraćaju na velika vrata i preplavljuju naše ulice prepravljene inspiracijama retro kultnih kombinacija.

Sveučilište igricom potiče studente na cijepljenje: Ako ju odigrate, velike su šanse da ćete poželjeti cjepivo – evo i zašto

Objavljeno 09.06.2021.

Ako dosad niste isprobali VR naočale ili igrali igrice sa zombijima, onda ne znate kakav dojam ova tehnologija može ostaviti na korisnike. Otkrili su to i s jednog sveučilišta na kojem studente na cijepljenje motiviraju upravo putem virtualne stvarnosti i zanimljive igrice.

18 znakova zrelosti: Iako se možda tako ne osjećate, ove jednostavne aktivnosti otkrivaju da ste odrasli

Objavljeno 08.06.2021.

Evo velike životne lekcije koju vam roditelji vjerojatno nikad nisu prenijeli: ne postoji čarobno 'buđenje' odraslih koje se dogodi u određenom trenutku vašeg života. Život svakodnevno ispunjava prazninu i 'šamara' vas brojnim obavezama koje otkrivaju da ste zakoračili u svijet odraslih. Iako se možda tako ne osjećate.

[FOTO] Zbogom, srednja: Najgore opomene koje ste dobili u školi – taman prije upisa na fakultet

Objavljeno 27.05.2021.

Prelaskom na e-imenike, e-dnevnike i e-ixice, velik dio posla unutar škola i fakulteta prošao je online, a tijekom posljednje dvije godine čak i nastava. Kako su srednjoškolski dani za neke gotovi, zasigurno će se nekih situacija uvijek sjećati, posebice ako su bile 'nestašne'.

'Aha, vi kopate dinosaure?' Možete li reći što studirate bez da stvarno kažete što studirate? Ovo su neki od najboljih pokušaja

Objavljeno 21.05.2021.

Društvene mreže svaki dan pokreću neke nove,a gase stare trendove. Kao i memeovi, određeni trendovi prežive neko dulje vrijeme, a onaj 'Reci mi da si *** bez da mi kažeš da si ***' još je uvijek relativno popularan, posebice na TikToku i Facebooku.

A kako ti 'skrolaš'? Način na koji držiš mobitel u ruci otkriva kakva si osoba

Objavljeno 14.05.2021.

Svatko ima svog najdražeg proizvođača mobitela, a o vječnoj borbi Android vs. iPhone ne moramo ni pričati. No, bez obzira na marku telefona i koliko ih često mijenjaš, sigurno svaki držiš na isti način. Upravo način na koji držiš mobitel dok besciljno 'skrolaš' 'reelsima' može otkriti tvoju osobnost.

Nekima je trebalo 10 minuta da pronađu pogrešku na ovoj slici - a tebi?

Objavljeno 05.01.2016.

Poznate su brojne teorije zavjere o čovjekovu dolasku na Mjesec i bez obzira na ovu fotografiju - nemojte da vas zbunimo.


Prati nas na Instagramu!