Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom ljetni praznici

[FOTO] Studenta ugrizao pauk dok je partijao na Ibizi: Prijeti mu amputacija dijela šake

Objavljeno 24.08.2021.

Imao je ideju živjeti na Ibizi puna tri mjeseca kako bi imao najbolje ljeto života prije odlaska na fakultet. Na žalost, ljeto života se uskoro pretvara u noćnu moru, a za sve je kriv - pauk!

Brate mili, dosadno je... I još nekoliko razloga zašto je bolje NE razvlačiti godine studiranja

Objavljeno 16.07.2021.

Iako nam zvuči odlično ostati u statusu studenta što dulje, to zapravo i nije idealan scenarij.

Ljetovanje ili obrazovanje? Pitali smo hrvatske studente imaju li novca za more: 'Školarina mi je prioritet, nikakvo sunčanje...'

Objavljeno 18.06.2021.

Ljetni ispitni rokovi u punom su jeku. Nakon stresa koji studenti trenutno prolaze, zasigurno razmišljaju o odlasku na more kao kratkotrajnome odmoru. No, sa studentskim budžetom to zna biti posebno kompliciran zadatak: kako raspodijeliti financije između školovanja i odmora?

Proljetni praznici kao prilika za širenje zaraze: Sve više studenata pristiže na popularnu party destinaciju

Objavljeno 09.03.2021.

Unatoč pandemiji koronavirusa, studenti iz svih područja SAD-a masovno stižu u Južnu Floridu na tradicionalnu proslavu početka proljeća, takozvani 'spring break'.

Ljeto prije prvih predavanja je NAJBOLJE i NAJDULJE u životu – hoće li ove godine maturanti ostati bez njega? Evo što bi sve mogli propustiti…

Objavljeno 21.04.2020.

Studenti se prisjećaju najdužeg, i prema njihovim riječima, najljepšeg ljeta nakon završetka srednje škole, a prije početka studentskoga života. Provjerili smo kako su ga proveli...

Nova hit ponuda! Ovog ljeta možeš se zaposliti u Njemačkoj na čak 3 mjeseca i provjeriti je li život ‘vani’ za tebe

Objavljeno 03.01.2020.

Na Facebook stranici osječkog Student servisa osvanuo je zanimljivi oglas koji studentima nudi da se probno okušaju u sudbini velikog broja naših iseljenika - dok još studiraju.

Uzor svima: Student 'žrtvovao' proljetne praznike kako bi počistio smeće s plaže VIDEO

Objavljeno 03.04.2019.

Premda je uvriježeno mišljenje da su studenti lijeni i previše pasivni, svakodnevno se može vidjeti da to nije tako. Živi dokaz za to je student Joshua Caraway koji je za vrijeme proljetnih praznika odlučio pokupiti smeće s plaže. Inače, studentski proljetni praznici su u SAD-u i u Europi inače poznati po partijanju studenata.

Zašto ljetni praznici kod kuće nisu tako bajni (iako ih jako volimo)?

Objavljeno 23.06.2017.

Došlo je ljeto, većina studenata još uvijek prolazi kroz pakao zvan 'ispitni rok', ali jednom kad ispiti završe, počinju praznici koji studentima nude napretek slobodnog vremena.

Obavezno napravite ovo prije iseljenja iz doma ili stana... Savjet studenta koji je jučer u sobi pronašao 600 kuna

Objavljeno 21.06.2017.

Stižu nam ljetni praznici, a to znači da većina studenata iseljava iz svojih domskih sobica. Često to znači da u pakiranju zaborave na neke vrlo vrijedne i korisne stvari koje onda iduće godine nađu neki novi stanari.

7 smrtnih grijeha studentskog ljeta: pogreške koje trebate izbjegavati

Objavljeno 08.08.2016.

Trudite se, rasturate od učenja, polaganja ispita i studentskih poslova koji vam pomažu platiti školarinu ili stanarinu, a onda uživate ljeti u zasluženom odmoru, dekadenciji i ljenčarenju.Prati nas na Instagramu!