Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom ljetovanje

[FOTO] Studenta ugrizao pauk dok je partijao na Ibizi: Prijeti mu amputacija dijela šake

Objavljeno 24.08.2021.

Imao je ideju živjeti na Ibizi puna tri mjeseca kako bi imao najbolje ljeto života prije odlaska na fakultet. Na žalost, ljeto života se uskoro pretvara u noćnu moru, a za sve je kriv - pauk!

[FOTO] Kao iz noćne more: 'Doslovno se sve raspada, za ovo smo dale 80 eura po noći?'

Objavljeno 18.08.2021.

Ljetovanje iz noćne more: Četiri djevojke ostale u šoku nakon cijelog iskustva na Šolti. Vjerujemo da se više nikada neće tamo vratiti.

Ljetovanje ili obrazovanje? Pitali smo hrvatske studente imaju li novca za more: 'Školarina mi je prioritet, nikakvo sunčanje...'

Objavljeno 18.06.2021.

Ljetni ispitni rokovi u punom su jeku. Nakon stresa koji studenti trenutno prolaze, zasigurno razmišljaju o odlasku na more kao kratkotrajnome odmoru. No, sa studentskim budžetom to zna biti posebno kompliciran zadatak: kako raspodijeliti financije između školovanja i odmora?

Strani studenti oduševljeni Splitom: 8 razloga zašto ljetovati u 'najcool studentskom gradu'

Objavljeno 10.07.2017.

Rijetko koji stranac nije oduševljen Hrvatskom nakon posjeta, osobito Dalmacijom i Istrom. Isto vrijedi i za Irske studente koje je očito toliko fascinirao Split da su ga nazivaju 'najcool studentskim gradom u Hrvatskoj' pa su o tome napisali i članak.

I studenti žele ići na more: Vrste ljetovanja koje ćete iskusiti nakon ispitnih rokova

Objavljeno 26.06.2017.

Dok nam za vrijeme ispitnih rokova znoj kaplje s čela na skriptu i dok slijepljeni sjedimo na stolici jer ju nismo 'ugrijali' nego totalno pregrijali, razmišljamo o tome gdje rashladiti glavu. Iako neki studenti nakon ispita odmah odlaze na sezonsku šljaku, neki će se zaputiti na more isključivo zbog odmora.

ANKETA: Kako planiraš provesti ljeto?

Objavljeno 08.07.2016.

Došlo je i to dugoočekivano ljeto sa svim svojim blagodatima: ispitni rokovi su iza nas, fakulteti i menze zatvorili su svoja vrata, a roditelji nas očekuju objeručke s hrpom hrane i dosadnim pitanjima o tome kako nam je prošla još jedna akademska godina.

Dobar je i krov: Kad se student priprema za more

Objavljeno 07.07.2016.

Najpopularnija fora već dva ljeta zaredom je ona: "Kad srce kaže more, novčanik kaže ne more"...

Šokantna studentska zabava: Razvratno ponašanje nagradili ljetovanjem u Hrvatskoj

Objavljeno 10.11.2015.

Englesko Sveučilište u Hullu organiziralo je studentsku zabavu koja se pretvorila u seks show koji je posramio mnoge studente i promatrače. Kako bi dobili besplatno ljetovanje u Hrvatskoj, studenti su morali simulirati seks pred svima prisutnima.

Najluđi selfiji s ljetovanja

Objavljeno 03.07.2015.

Došlo je ljeto, dani su dulji, noći luđe, temperature više, a piće sve hladnije. Tko još razmišlja o budućnosti, karijeri, fakultetu, rokovima?Prati nas na Instagramu!