Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom ljubav

Volim samo sebe: zašto je u dvadesetima ljubav manje važna?

Objavljeno 23.02.2016.

O tome kako biste trebali provoditi dvadesete godine pisalo se već mnogo, možda i previše...

11 razloga zašto se trebaš zaljubiti u knjiškog moljca

Objavljeno 01.02.2016.

S nosom duboko u knjizi i članskim iskaznicama svih knjižnica u gradu, ljubitelj/ica knjiga i čitanja je svijet za sebe. Evo zašto bi se trebao/la zaljubiti u osobu koja obožava čitati!

Prvo faks, onda glazba: apsolventica uz studij gradi glazbenu karijeru

Objavljeno 07.01.2016.

Da su naši studenti talentirani, sposobni, željni znanja, strastveni i uporni kad za nešto zagrizu, uvjerimo se često i uvijek iznova. Tako je bilo i s apsolventicom Ivanom Isabellom Grdić, djevojkom koja uz uspješan život studentice vodi i onaj paralelni – pjevačice i glazbenice.

Razočarani sarajevski student odgovorio svim 'finim' djevojkama

Objavljeno 10.11.2015.

Vidno razočarani student Filozofskog fakulteta iz Sarajeva, na svom Facebook profilu je napisao status kojim izražava bunt protiv današnjeg stanja u društvu, a u vezi s muško-ženskim odnosima.

5 razloga da se zaljubiš u kolegu koji ima psa

Objavljeno 09.09.2015.

Neke djevojke se raznježe kad vide dečka koji zna s bebama, a neke kad vide zgodnog kolegu koji šeće psa...

Profesor vječni neženja otkrio studentima zašto je ostao sam

Objavljeno 27.07.2015.

Život je kompromis, jednako kao i prijateljstva i romantične veze i u traganju za savršenim primjerkom osobe koja će imati taj privilegij postati vašim partnerom često zaboravimo da savršenstvo (barem kao apsolutna kategorija) ne postoji. Evo kako je to na teži način shvatio i jedan omiljeni fakultetski profesor...

Ako ne voliš čitati, nisi pronašao pravu knjigu: projekt kojim pokušava potaknuti ljude da čitaju

Objavljeno 23.07.2015.

Nekoliko mjeseci prije negoli je krenuo u realizaciju projkta, primijetio je da ljudi jednostavno ne čitaju kao prije. Danas svi preferiraju suvremenu tehnologiju umjesto zanimljive, napete ili poučne knjige. Naravno da i dalje postoje brojne osobe koje uživaju u čitanju, ali Jakubu se učinilo da je danas sve više onih koji aktivnost čitanja ne cijene dovoljno.

'Zlatna groznica' na Fejsu: studenti šalju poruke kolegama koje bi htjeli 'bariti' prije nego diplomiraju

Objavljeno 28.05.2015.

Studenti s nekoliko britanskih sveučilišta pokrenuli su 'Gold Rush' stranicu na Facebooku na kojoj studenti ostavljaju seksi ponude kolegama s kojima bi se voljeli spetljati i zabaviti prije diplome. 'Gold Rush' je oglasna ploča za sve potencijalne ljubavnike.

Nikad ne možeš imati previše knjiga: savjeti za one koji hodaju s knjiškim moljcima

Objavljeno 04.05.2015.

Ako si pronašao/la curu ili dečka koja/i se ne odvaja od knjiga, manično ih skuplja i kupuje, a guta još i zavidnijom brzinom – čestitamo, zaljubio/la si se u knjiškog moljca. Obzirom da se radi o posebnoj vrsti, pobrini se da ne kažeš nešto krivo poput najomraženije rečenice: 'Pa to je samo knjiga...'

5 razloga zašto je OK biti single dok studiraš

Objavljeno 22.04.2015.

Prije početka prve godine na faksu puno ti se pitanja mota po glavi: hoće li studij biti zanimljiv, hoću li se slagati s kolegama ili cimerima, trebam li provesti koji semestar studija u inozemstvu i sl.Prati nas na Instagramu!