Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom ljubav

Za sve nesretno zaljubljene: stiže tableta za odljubljivanje!

Objavljeno 24.06.2014.

Ako je ljubav doista droga, znanstvenici bi mogli manipulirati njenom kemijom. Tableta za odljubljivanje 'bila bi bilo koja supstanca koja blokira ili umanjuje osjećaj ljubavi, požude, privlačnosti ili povezanosti'. Uzimanjem ove pilule, ljudi bi u budućnosti mogli ‘izbrisati’ osjećaje ljubavi i zaljubljenosti koje osjećaju prema nekome...

Matematičari tvrde da su otkrili formulu za ljubav – znate li koja je?

Objavljeno 12.03.2014.

Često se pitamo postoji li formula za vječnu ljubav. Matematičari tvrde da postoji; doduše ne garantiraju da će biti vječna, ali barem možete znati koliko će vam godina cvjetati ruže.

Ljubav ima cijenu: Ovaj video će vam pokazati kako novac mijenja ljude!

Objavljeno 25.02.2014.

Tko kaže da odijelo ne čini čovjeka? Naravno da čini i to ono – skupo!

Partner ide na dijetu? Pazite! Možda se sprema dati vam nogu!

Objavljeno 06.12.2013.

Svi znaju što znači “dobiti kartu Italije”. Italija izgleda kao čizma. Kao cipela. Noga… Kužite, jel da? Kad vam se na karti ljubavi pojavi Italija – nešto će se loše dogoditi. A što kad vam dečko ili cura objavi da je vrijeme da skine nekoliko kilica i krene na dijetu?

Video: Mala škola ljubljena – evo što ne smijete raditi!

Objavljeno 26.07.2013.

Prvi poljubac. Za jedne još nedostižna želja, a za druge lijepo ili ipak malo manje lijepo sjećanje. Kakva su vaša iskustva? Pogledajte ovu malu školu ljubljenja i saznajte što nikako ne smijete raditi...

Sve više studenata koristi internet za ljubavne sastanke

Objavljeno 20.06.2013.

Kada se ide na fakultet, proširuju se horizonti. Moramo naučiti neke stvari koje do sada nismo znali, moramo se naučiti brinuti o sebi bez ičije prevelike pomoći, moramo se naučiti kompromisu i komunikaciji s drugima jer bez toga sve je veoma otežano. Međutim, uz sve ovo, veoma je bitna stavka u studentskom životu i, dakako, ljubav.

Ljubav doma, a vi na faksu – kako održati vezu na daljinu?

Objavljeno 06.12.2012.

Ostavili ste svoju curu ili svoga dečka doma dok ste vi otišli studirati u drugi grad. Možda ste vi otišli studirati u jedan, a on ili ona u drugi grad. Kako bilo, život piše najneobičnije scenarije, ali jedno je sigurno – odlazak na faks može postati fatalan za ljubavne veze.

Što izbjegavati na spojevima dok ste na faksu?

Objavljeno 19.04.2012.

Mnogi odlaze na fakultet kako bi stekli znanja i doista studirali, no još ih više odlazi kako bi se odmaknuli od roditelja i zabavljali. Lude studentske zabave naširoko su poznate, a ljubovanje jedan od sastavnih dijelova istih. Budući se radi o vrlo intenzivnom razdoblju, razdoblju za kojim jedni kasnije žale, a drugi pak žale za onim što su tada učinili, saznajte što svakako ne biste trebali činiti kako ne biste dospjeli u skupinu ovih drugih.

Zanimljiva ideja za upoznavanje - organizirajte speed hating party!

Objavljeno 21.12.2011.

Zašto svi pri prvom upoznavanju žele biti fini, smiješni i ful pametni. Postalo je predvidljivo, dosadno i da... malo netočno. Evo ideja - organizirajte speed hating party!

Prijateljstvo s povlasticama – veza bez obveza

Objavljeno 01.12.2011.

Prijateljstvo s povlasticama ili veza bez obveza. Za ovaj je termin svatko čuo, no jeste li se ikada i upustili u realizaciju veze bez obveza? Prošlog je ljeta u kinu igrao film 'Veza bez obveza' ('Friends With Benefits') s Milom Kunis i Justinom Timberlakeom, a tko ga je pogledao zna da ni na velikom platnu s ovim problemom stvari nisu nimalo jednostavne.Prati nas na Instagramu!