Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom mama

[VIDEO] Majstorski genijalan plan: Uporna studentica pokušala 'namjestiti' mamu profesoru s faksa

Objavljeno 06.08.2021.

Nakon što je njen trud zabilježen u nizu viralnih TikTok videa, studentica je morala kontaktirati svog profesora i sve mu priznati. Zauzvrat je dobila zadaću!

Dojila tijekom Zoom predavanja pa zaratila s profesorom: 'Sad ste studenti i sve ostalo morate odgoditi za kasnije...'

Objavljeno 16.02.2021.

Nakon što su se predavanja diljem svijeta prebacila u online sferu, sve je više anegdota iz virtualnih 'predavaonica'.

Oglas o kojem se priča! Kreativni student Andrej pokušao pronaći posao mami: Ono što se dogodilo nitko nije očekivao

Objavljeno 13.11.2020.

Uslijed pandemije koronavirusa mnogi studenti i njihovi roditelji ostali su bez poslova.

Sve četvorke i petice u indeksu, a onda dođeš na ispit kod MAME: 'Oči su mi bile pune suza, nisam dala da mi upiše ocjenu...'

Objavljeno 16.04.2020.

U srednjoj školi profesore uglavnom doživljavamo kao neka druga bića. Rijetko uspijemo zamisliti, naročito ako su mlađi, da i oni imaju život izvan učionica i da su i oni samo ljudi. Na fakultetu se to donekle mijenja...

Sada će bolje poslužiti: Mama napravila od kćerine diplome nešto skroz neočekivano, ali urnebesno FOTO

Objavljeno 22.08.2018.

'Jednog dana će te grijati diploma' rekli bi neki misleći pritom na 'lakši život' s diplomom u rukama i lakšim zaposlenjem. No, jedna mama je toj 'izreci' dala skroz drugi smisao jer je od kćerine diplome doslovno napravila deku!

Dva sata vožnje do kampusa? Nema problema! Nećete vjerovati što je ova mama napravila za kćer koja studira u drugom gradu

Objavljeno 15.12.2017.

Ne kaže se bez veze da je samo jedna mama, kada uistinu i jest. Bez obzira na to jesmo li u osnovnoj, srednjoj školi ili na fakultetu mama će uvijek brinuti za nas i pokazati nam da nas voli. Zato je jedna vozila čak dva sata kako bi kćeri pripremila slatko iznenađenje.

Uz djecu na specijalistički stručni studij: Mirjana se bori za titulu Najljepše mame Hrvatske

Objavljeno 25.07.2017.

Natjecanje za najljepšu mamu Hrvatske održat će se u Šibeniku 1. i 2. rujna, a 'purgerske' boje na ovom neobičnom natjecanju ljepote brani studentica Mirjana Brezak. Zagrepčanka ima 37 godina, po struci je ekonomistica, radi u banci te je upisala specijalistički stručni studij unutarnje i međunarodne trgovine.

Mama na kampusu: posjet kćeri studentici završio simpatičnom blamažom

Objavljeno 23.05.2016.

Sigurni smo da vam ideja roditelja u vašoj domskoj sobici nije najdraža na svijetu. Zbog toga svakih par vikenda ipak odete kući da im ovakve stvari ne bi pale napamet – kao recimo iznenaditi vas u vašem domu ili na kampusu...

Sin iz snova: Student na razmjeni mami poslao 'sebe od kartona'

Objavljeno 29.03.2016.

Roditeljima nije lako kad im se djeca zapute na fakultet. Ovaj trenutak emotivan je i težak roditeljima, možda još i više nego vama jer vi odlazite u nove avanture, a oni ostaju kod kuće u kojoj ste odrastali i svaki dan nakon posla konstatiraju kako je kuća prazna bez vas.

17 poruka koje će ti mama poslati dok si na faksu

Objavljeno 24.09.2015.

Za roditelje je trenutak kad dobiješ diplomu trenutak potpunog ponosa i osjećaja osobnog ostvarenja, ali je cijeli put dok do toga ne dođeš prepuno stresa, osjećaja nostalgije, zabrinutosti i čežnje, pogotovo ako si odselio/la iz obiteljskog doma u onaj studentski.Prati nas na Instagramu!