Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom mentori

'Možete li mi riješiti Međunarodnu ekonomiju?' Studenti plaćaju 'masne' cifre da netko drugi polaže ispite umjesto njih

Objavljeno 10.06.2021.

Zbog odluke da se ispiti i dalje polažu na daljinu, studenti u Velikoj Britaniji osobama koje drže instrukcije nude novac da im pomažu tijekom ispita ili ih čak rješavaju umjesto studenata.

30 minuta videopoziva: Mentori iz IT-ja, prava, biznisa i politike nude vam priliku da se pripremite za posao – usprkos izolaciji

Objavljeno 30.03.2020.

Prvi dani izolacije prošli su u optimističnom označavanju svih stranica koje nude besplatni sadržaj: čitanje, gledanje, pohađanje online tečajeva - sve je to bilo na vrhu 'to do' liste. No, što je s razmišljanjem o budućoj karijeri i pripremi za zapošljavanje?

Uzimaju doktorande, ali s njima ništa ne rade: zbog loših mentora ne doktorira 80% znanstvenika

Objavljeno 24.04.2015.

U RH je potpuno izokrenuta ljestvica vrijednosti. Nije važno koliko znaš, koliko si sposoban, koliko imaš radova i koliko zapravo vrijediš, već je važno imati dobre veze kako bi nešto postigao...

Student izbačen s engelskog zbog eseja 'Hot for Teacher'

Objavljeno 16.02.2012.

Joe Corlett ima 56 godina i pohađa Sveučilište Oakland na kojem je, između ostalog, upisao i engelski. Međutim, nakon što je napisao esej 'Hot for Teacher' izbačen je s nastave engleskog jezika te najavljuje kako bi cijeli slučaj mogao završiti na sudu.


Prati nas na Instagramu!